21/9/18
18/9/18
[#Polònia] Gastronomia Polonesa
Aquest any les nostres vacances les hem passat a Polònia, concretament a Varsòvia, la nova capital del i Cracòvia, l'antiga capital.
I com cada any farem un repàs de la seva gastronomia.
La Gastronomia Polonesa és una mescla de cuina d'origen eslau i alemany però influenciades per gastronomies com la turca, l'hongaresa, la russa, la ucraniana, la jueva, la francesa o cuines colonials del passat.
Els seus plats són rics en ingredients diferents i molts especiats i amb una abundància de carns. Destaca per l'abundància de les racions, suposo que per resistir les baixes temperatures de l'hivern.
La seva cuina té una marcada tradició rural, tot i que avui dia les presentacions dels plats són més sofisticades.
I com cada any farem un repàs de la seva gastronomia.
La Gastronomia Polonesa és una mescla de cuina d'origen eslau i alemany però influenciades per gastronomies com la turca, l'hongaresa, la russa, la ucraniana, la jueva, la francesa o cuines colonials del passat.
Els seus plats són rics en ingredients diferents i molts especiats i amb una abundància de carns. Destaca per l'abundància de les racions, suposo que per resistir les baixes temperatures de l'hivern.
La seva cuina té una marcada tradició rural, tot i que avui dia les presentacions dels plats són més sofisticades.
17/9/18
.@cuinacat Galetes de cervesa amb oliva negra i crema de parmesà
Amb aquesta recepta que us presento avui; Galetes de cervesa amb oliva negra i crema de parmesà em presento al Concurs de Receptes que convoca la revista Cuina en marc de la festa Porc i Cervesa Fira Gastronòmica de Manlleu. Enguany la protagonista de la recepta ha de ser la cervesa, així que les galetes les hem elaborat amb cervesa, que hi dona un gust característic.
Tags:
cervesa,
cervesa rossa,
cuina,
Dia Cuina,
Fira del Porc i la Cervesa,
formatge,
gastronomia,
gastronomy,
Manlleu,
mantega,
olives,
ou,
parmesà,
recepta,
revista
16/9/18
White Summer 2018
Aquest any per primera vegada he anat al White Summer. És molt conegut però per aquells que no ho conegueu és un festival d'estiu que es fa en un entorn molt bonic a la Masia de Can Gelabert, a les Serres de Pals, i on podem trobar música, gastronomia, disseny i arts escèniques.
Quan es pon el sol el lloc encara llueix més, envoltat de camps d'arròs del Parc Natural del Montgrí.
Quan es pon el sol el lloc encara llueix més, envoltat de camps d'arròs del Parc Natural del Montgrí.
Tags:
carn,
carns,
ceba,
crepe,
Empordà,
food,
foodtrucks,
galettes,
gastronomia,
gastronomy,
gelat,
pa,
Pals,
pebrot,
porc,
pulled pork,
samfaina,
tomàquet,
white summer
14/9/18
El Trull d'en Baserba
El restaurant El Trull d'en Baserba ha recuperat la seva gerència original. Després d'uns anys amb diferents amos per fi torna el Trull.
És a dir que torna un bon menú de dilluns a dissabte, amb plats casolans com l'arròs a la cassola, els macarrons, els fideus a la cassola, amanides, una varietat de carns a la planxa i peixos, així com algun guisat.
Amb el bon ambient i atenció de sempre, un bar-restaurant on tan hi pots anar a esmorzar una de les seves torrades amb embotit o carns de qualitat a la brasa, com dinar o prendre quelcom. Sempre et serviran l'Albert i l'Olga amb un bon somriure.
Nosaltres hi vam anar un dissabte a fer el menú i vam quedar molts satisfets.
D'aperitiu ens van servir unes torrades amb verduretes picades, tot un detall.
És a dir que torna un bon menú de dilluns a dissabte, amb plats casolans com l'arròs a la cassola, els macarrons, els fideus a la cassola, amanides, una varietat de carns a la planxa i peixos, així com algun guisat.
Amb el bon ambient i atenció de sempre, un bar-restaurant on tan hi pots anar a esmorzar una de les seves torrades amb embotit o carns de qualitat a la brasa, com dinar o prendre quelcom. Sempre et serviran l'Albert i l'Olga amb un bon somriure.
Nosaltres hi vam anar un dissabte a fer el menú i vam quedar molts satisfets.
D'aperitiu ens van servir unes torrades amb verduretes picades, tot un detall.
12/9/18
.@MasMarcLcticsP1 Gelats de la Recuitera
Aquest any hem tastat un dels gelats fets amb llet d'ovella de La Recuitera, que encara no havíem tingut la ocasió.
Cal dir que són molt bons, cremosos i de gustos que agraden com la nutella, avellana o de caramel salat, precisament un gust que ens va cridar l'atenció i que ens va agradar molt.
Feia poc que l'havíem tastat a Cracòvia, concretament de caramel amb sal rosa de l'Himalaya i ens va encantar, tan la textura com el sabor.
Aquest de la Recuiteria era força més dolç, tenia més gust de tofee però era molt bo.
Jo el vaig combinar amb kinder, i la meva parella amb xocolata valrhona, genial, una xocolata excel·lent.
Cal dir que són molt bons, cremosos i de gustos que agraden com la nutella, avellana o de caramel salat, precisament un gust que ens va cridar l'atenció i que ens va agradar molt.
Feia poc que l'havíem tastat a Cracòvia, concretament de caramel amb sal rosa de l'Himalaya i ens va encantar, tan la textura com el sabor.
Aquest de la Recuiteria era força més dolç, tenia més gust de tofee però era molt bo.
Jo el vaig combinar amb kinder, i la meva parella amb xocolata valrhona, genial, una xocolata excel·lent.
10/9/18
.@acustica_2018 i la seva Gastronomia
Tags:
acustica,
Alt Empordà,
braves,
calamars romana,
carn,
carns,
cheddar,
cuina,
Figueres,
food,
foodtrucks,
formatge,
gastronomia,
gastronomy,
orenga,
pa,
patates,
pollastre,
tomàquet,
vedella
7/9/18
23ª Fira del formatge a Lladó
El diumenge dia 16 de setembre se celebra a Lladó la 23ª Fira del formatge artesà. Per a tots aquells amants del formatge, diverses parades exposen els seus formatges artesans al casc antic del poble.
Es tracta d'una bona plataforma de difusió i projecció del sector formatger, on podem trobar una gran varietat de formatge si productes làctics com iogurt, mató, pastís de formatge, entre altres artesans de la gastronomia.
Podeu degustar els formatges que us cridin més l'atenció amb la compra d'un tiquet de 8 euros que inclou 4 degustacions de formatges, 1 degustació de vi o cervesa artesana, un plat de ceràmica record de la fira, tovalló i pa, a més d'una participació en un sorteig de 5 lots de la fira.
El vi que s'ofereix a la degustació és del Celler La Vinyeta i la cervesa Rufa, una cervesa artesana de l'Empordà.
En aquesta edició hi participen 45 artesans alimentaris de qualitat:
- 30 artesans d'arreu de Catalunya, inclosa Catalunya Nord
- 15 d'altres productes alimentaris com galetes, mel, melmelades, patès, olives, torrons, pa integral, entre altres
A més també trobareu diferents espectacles de circ, màgia, titelles, pallassos, jocs al carrer, maridatges, música en viu, dansa, exposicions...
Si voleu passar una bona estona i tenir el privilegi de tastar formatges molt interessants no dubteu!
Es tracta d'una bona plataforma de difusió i projecció del sector formatger, on podem trobar una gran varietat de formatge si productes làctics com iogurt, mató, pastís de formatge, entre altres artesans de la gastronomia.
Podeu degustar els formatges que us cridin més l'atenció amb la compra d'un tiquet de 8 euros que inclou 4 degustacions de formatges, 1 degustació de vi o cervesa artesana, un plat de ceràmica record de la fira, tovalló i pa, a més d'una participació en un sorteig de 5 lots de la fira.
En aquesta edició hi participen 45 artesans alimentaris de qualitat:
- 30 artesans d'arreu de Catalunya, inclosa Catalunya Nord
- 15 d'altres productes alimentaris com galetes, mel, melmelades, patès, olives, torrons, pa integral, entre altres
Si voleu passar una bona estona i tenir el privilegi de tastar formatges molt interessants no dubteu!
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
Tags:
Alt Empordà,
celler,
cervesa,
cervesa rossa,
D.O. Empordà,
Empordà,
Fira del Formatge,
formatge,
gastronomia,
gastronomy,
La Vinyeta,
Lladó,
pa,
pastís formatge,
Rufa,
tast,
vi
6/9/18
.@visitfigueres 34ª Mostra del Vi de l'Empordà
Del 6 al 9 de setembre tots els amants del vi tenen una cita a la Mostra del Vi de l'Empordà a Figueres. Una mostra on diversos cellers de l'Empordà exposen els seus vins per a degustar-los i on també fan tasts guiats explicant-ne les propietats. La Mostra s'inaugura el divendres a les 19.00 amb el pregó d'en Jair Dominguez i dura fins el diumenge a les 21h.
La Mostra té lloc a la Rambla i les cates es fan a la placeta baixa. Per a tastar els vins es compra un tiquet que val 10 euros i consta de 10 tiquets per a bescanviar pels vins i caves que tris més una copa de l'edició de la mostra, que enguany ja és la 34ª.
És un bon lloc per descobrir nous vins de la D.O. Empordà o poder beure un xic de cada i fer la teva pròpia selecció, sense haver de comprar l'ampolla sencera.
I com a novetat d'aquest any vindrà la D.O. Montsant a exposar els seus vins.
A més alguns estands també ofereixen alguna cosa per picar, com embotits, foies, productes de pastisseria, entre altres. Tot això amenitzat amb concerts i altres activitats interessants com showcookings o demostracions de cocktails amb en David Carreras.
Si voleu consultar el programa dels 4 dies ho podeu fer aquí.
Així doncs per aquells que us agradi el vi i la gastronomia ens trobem a la Mostra!
La Mostra té lloc a la Rambla i les cates es fan a la placeta baixa. Per a tastar els vins es compra un tiquet que val 10 euros i consta de 10 tiquets per a bescanviar pels vins i caves que tris més una copa de l'edició de la mostra, que enguany ja és la 34ª.
És un bon lloc per descobrir nous vins de la D.O. Empordà o poder beure un xic de cada i fer la teva pròpia selecció, sense haver de comprar l'ampolla sencera.
I com a novetat d'aquest any vindrà la D.O. Montsant a exposar els seus vins.
A més alguns estands també ofereixen alguna cosa per picar, com embotits, foies, productes de pastisseria, entre altres. Tot això amenitzat amb concerts i altres activitats interessants com showcookings o demostracions de cocktails amb en David Carreras.
Si voleu consultar el programa dels 4 dies ho podeu fer aquí.
Així doncs per aquells que us agradi el vi i la gastronomia ens trobem a la Mostra!
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
5/9/18
3/9/18
[#Vi] @CellerMasRomeu de Palau-Saverdera
El passat dia 13 de maig, dins les "VIII Jornades de l'Empordà - El paisatge com a actiu econòmic" que s'organitzava a Palau Saverdera, vam tenir l'oportunitat de visitar un petit celler situat a la mateixa població anomenat 'Mas Romeu', o com se'l coneix al poble, "Ca l'Albert".
Es tracta d'un celler força petit i de tradició familiar, amb molt poques vinyes, potser un parell o tres d'hectàrees però de bona qualitat, amb un procés de vinificació molt manual, on tant la recollida, desbrossat i el procés de fermentació hi pesa molt més el factor "humana" que no pas procés automatitzat.
Es tracta d'un celler força petit i de tradició familiar, amb molt poques vinyes, potser un parell o tres d'hectàrees però de bona qualitat, amb un procés de vinificació molt manual, on tant la recollida, desbrossat i el procés de fermentació hi pesa molt més el factor "humana" que no pas procés automatitzat.
11/8/18
Formatge La Flor del Provençal
Ara feia dies que no feia cap post parlant dels formatges, una de les meves grans passions. Si em diguessin algun aliment sense el qual no podria passar diria que és el formatge. M'agrada tastar-ne de nous, n'hi ha tants a triar i tants a descobrir!
Avui us parlaré d'un dels formatges que elaboren a la Granja Provençal, la qual vam tenir el gust de visitar fa uns mesos, podeu veure-ho aquí.
El Provençal fa dos formatges, el Formatge curat amb ratafia volcànica, el qual és excel·lent i La Flor del Provençal.
Avui us parlaré d'un dels formatges que elaboren a la Granja Provençal, la qual vam tenir el gust de visitar fa uns mesos, podeu veure-ho aquí.
El Provençal fa dos formatges, el Formatge curat amb ratafia volcànica, el qual és excel·lent i La Flor del Provençal.
27/7/18
Palmeretes de pasta de full
Una idea per quan feu una preparació amb pasta fullada i us sobrin alguns retalls, podeu aprofitar per fer palmeretes petites. Queden molt boniques i es fan en un moment!
Nosaltres vam fer una trena de pernil dolç i formatge i amb la massa que ens va sobrar del reixat en vam fer unes palmeres petites molts bufones, anem a veure com.
Nosaltres vam fer una trena de pernil dolç i formatge i amb la massa que ens va sobrar del reixat en vam fer unes palmeres petites molts bufones, anem a veure com.
20/7/18
[#Vi] @BiblioFigueres - Tast comentat de literatura i vi
Com ja ve essent habitual, aquest any hem tingut unes noves jornades de Biblioteques amb D.O. a la Biblioteca Fages de Climent de Figueres.
L'edició d'enguany, la 5a, venia carregada de novetats. Com cada mes de juny, les activitats es reparteixen en diversos dies durant el mes, en aquesta ocasió, vam tenir el plaer de gaudir de 4 jornades ben diferenciades:
L'edició d'enguany, la 5a, venia carregada de novetats. Com cada mes de juny, les activitats es reparteixen en diversos dies durant el mes, en aquesta ocasió, vam tenir el plaer de gaudir de 4 jornades ben diferenciades:
Tags:
Biblioteca Fages Climent,
Celler Gerisena,
Empordàlia,
garnatxa,
garnatxa negra,
Marià Pagès,
Mas Pòlit,
merlot,
monastrell,
samsó,
sirà,
vi,
vi negre
9/7/18
.@elvermut.cat El Vermut, molt més que un bar de tapes
Un dimecres qualssevol pot convertir-se en un dia diferent, sobretot si ho fas sopant al Vermut. Un bar-restaurant de tapes on aposten per oferir un producte de prestigi. Pots trobar des d'unes braves de la casa fins a un txuletón de vaca rossa, passant per ostres, pernil de jabugo i altres delicatessen de marques selectes. Tot servit acuradament amb plats molt ben presentats i un servei molt amable per part d'en Fernando.
Hi haviem anat en una altra ocasió a degustar un dels seus vermuts.
Hi haviem anat en una altra ocasió a degustar un dels seus vermuts.
25/6/18
.@BenvingutsPages Què hem visitat?
En aquesta edició del Benvingut a Pagès 2018 ens hem decidit per visitar les explotacions del Pla de l'Estany.
Dissabte a primera hora, a les deu del matí, ja estàvem a Nous Can Llavanera. Es tracta d'una explotació familiar agrària situada a Crespià on conreen noguers i fan producció de nous.
Primerament vam iniciar la visita al camp de noguers, per veure la magnitud dels arbres i com són els seus fruits, tot just començant a créixer ara mateix, ja que les nous es recullen a finals de setembre.
Dissabte a primera hora, a les deu del matí, ja estàvem a Nous Can Llavanera. Es tracta d'una explotació familiar agrària situada a Crespià on conreen noguers i fan producció de nous.
Primerament vam iniciar la visita al camp de noguers, per veure la magnitud dels arbres i com són els seus fruits, tot just començant a créixer ara mateix, ja que les nous es recullen a finals de setembre.
Tags:
artesà,
artesana,
banyoles,
benvingut a pages,
celler,
gastronomia,
gastronomy,
iogurt,
llet,
mel,
oli,
olives,
pastís formatge,
vi,
vi negre
19/6/18
[#Restaurant] Menú festiu al Restaurant Can Jordi
El Restaurant Can Jordi es troba al centre de Figueres, concretament a la Pujada del Castell.
Hi passo gairebé cada dia i m'havia fixat algunes vegades en el menú però mai havia pensat en menjar-hi.
El veia més de cara al turisme, però ara que hi hem anat dues vegades us puc dir que hi va gent de Figueres i voltants i que la seva relació qualitat-preu està força bé.
Ofereixen un menú diari a 11'5 euros els dies laborables i 12'5 els dissabtes i un menú festiu els diumenges a 16 euros. Aquest precisament és el que vam fer nosaltres.
Hi passo gairebé cada dia i m'havia fixat algunes vegades en el menú però mai havia pensat en menjar-hi.
El veia més de cara al turisme, però ara que hi hem anat dues vegades us puc dir que hi va gent de Figueres i voltants i que la seva relació qualitat-preu està força bé.
Ofereixen un menú diari a 11'5 euros els dies laborables i 12'5 els dissabtes i un menú festiu els diumenges a 16 euros. Aquest precisament és el que vam fer nosaltres.
Tags:
advocat,
all i oli,
amanida,
anec,
canelons,
coca,
cuina,
Figueres,
formatge,
gastronomia,
marisc,
menú,
pa,
pastís formatge,
peix,
restaurant,
restaurants,
verdura,
vermut,
xocolata
15/6/18
[#AgendaVaDeTeca] @ComercFigueres #TastetsSurrealistes2018
Ahir van inaugurar la nova edició dels Tastets Surrealistes 2018. Es tracta de diferents menús inspirats en la figura d'en Dalí per a crear plats surrealistes i ben sorprenents, no podia ser menys.
Diferents restaurants de Figueres ofereixen els seus plats inspirats en la figura del geni, tots ells maridats amb la cervesa Inèdit d'Estrella Damm.
Cada restaurant fa la seva proposta, totes ben originals i bones. Els preus van de 18 a 25 euros i teniu temps fins al 14 de juliol per a degustar-los.
Diferents restaurants de Figueres ofereixen els seus plats inspirats en la figura del geni, tots ells maridats amb la cervesa Inèdit d'Estrella Damm.
Cada restaurant fa la seva proposta, totes ben originals i bones. Els preus van de 18 a 25 euros i teniu temps fins al 14 de juliol per a degustar-los.
Tags:
Alt Empordà,
cervesa,
CostraBrava,
cuina,
Dalí,
Empordà,
Figueres,
gastronomia,
gastronomy,
restaurant,
restaurants,
tast,
tastets surrealistes
14/6/18
Dulces del Parc Bosch
Avui us presento les postres del diumenge, les "dulces" com deia la meva àvia. Abans era de més tradició que avui dia anar a dinar a casa d'algun familiar i portar algun dolç de la pastisseria. I si dinaves a casa també s'anaven a buscar unes bones postres per a un àpat de diumenge.
Ara ja s'ha perdut més i la gent fa galetes o algun gelat, suposo també per l'economia familiar, ja que no tothom està disposat a pagar 2'5 o 3 euros que val cada pastisset per persona. Imagineu una família amb quatre persones ja són 12 euros només amb les postres, ja no diguem si som més gent.
Ara ja s'ha perdut més i la gent fa galetes o algun gelat, suposo també per l'economia familiar, ja que no tothom està disposat a pagar 2'5 o 3 euros que val cada pastisset per persona. Imagineu una família amb quatre persones ja són 12 euros només amb les postres, ja no diguem si som més gent.
7/6/18
.@BenvingutsPages 2018
Ja tornem a tenir aquí la 3a edició del Benvinguts a pagès, unes jornades on diferents cases de pagès obren les seves portes per tal que descobrim l'origen del que mengem.
Enguany són més de 200 cases arreu de Catalunya les que estan disponibles per visitar. Estan agrupades per comarques, així que jo et recomanaria que entressis a la web, et miris el mapa i organitzis la teva escapada. També hi ha la possibilitat de quedar-te a dinar a alguns dels restaurants els qual ofereixen un menú especial amb productes de proximitat. I fins i tot et pots allotjar en alguna casa rural per fer més complerta l'estada.
Nosaltres hi hem anat a les dues edicions anteriors i ja hem pogut tastar l'Oli de Ventalló, la vedella de Biograssfed i conèixer la granja de búfales de Palau-Saverdera, entre altres productors.
Us recomano l'experiència totalment ja que veure d'on surt el que menges és molt important per saber què t'aporta aquell producte tan qualitativament parlant com nutricionalment
Nosaltres hi hem anat a les dues edicions anteriors i ja hem pogut tastar l'Oli de Ventalló, la vedella de Biograssfed i conèixer la granja de búfales de Palau-Saverdera, entre altres productors.
Us recomano l'experiència totalment ja que veure d'on surt el que menges és molt important per saber què t'aporta aquell producte tan qualitativament parlant com nutricionalment
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
6/6/18
.@Castello_Emp Empuriatapes
Després de l'èxit del cap de setmana passat de l'Empuriatast, arriba l'Empuriatapes, una ruta de tapes que es fa del 8 al 17 de juny a Empuriabrava.
Diferents restaurants del municipi hi participen oferint una tapa i una cervesa per només 3 euros. Cada restaurant elabora la seva proposta segons la cuina que ofereix i s'acompanya d'una Estrella Damm.
A més entre tots els que comparteixin alguna foto de les propostes gastronòmiques se sortegen 3 menús per a 2 persones a triar entre alguns dels restaurants que participen a la ruta. Tan fàcil com triar la tapa que més t'hagi agradat i penjar-la amb l'etiqueta #EmpuriaTApes2018.
Instagram: @castelloempuriabrava
Diferents restaurants del municipi hi participen oferint una tapa i una cervesa per només 3 euros. Cada restaurant elabora la seva proposta segons la cuina que ofereix i s'acompanya d'una Estrella Damm.
A més entre tots els que comparteixin alguna foto de les propostes gastronòmiques se sortegen 3 menús per a 2 persones a triar entre alguns dels restaurants que participen a la ruta. Tan fàcil com triar la tapa que més t'hagi agradat i penjar-la amb l'etiqueta #EmpuriaTApes2018.
Instagram: @castelloempuriabrava
Així que si voleu "tapejar" una mica, ja ho sabeu!
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
5/6/18
.@Incatis GIROBEER '18
Arriba la 2a edició del GIROBEER, una mostra de cervesa i gastronomia que té lloc a l'avinguda Ramon Folch, davant de Correus i els Jutjats, de Girona del 7 al 10 de juny.
Enguany s'amplia en espai i en dies oferint una gran varietat de cerveses, des de les més clàssiques, fins a les més especialitzades, concretament més de 25 referències, a més de tapes i música en viu a l'aire lliure.
Quan a les degustacions, restaurants i càterings serviran les millors tapes que mariden amb cervesa.
Així que ja ho sabeu, aquest cap de setmana ens hi trobem per fer el toc!
Enguany s'amplia en espai i en dies oferint una gran varietat de cerveses, des de les més clàssiques, fins a les més especialitzades, concretament més de 25 referències, a més de tapes i música en viu a l'aire lliure.
Quan a les degustacions, restaurants i càterings serviran les millors tapes que mariden amb cervesa.
Així que ja ho sabeu, aquest cap de setmana ens hi trobem per fer el toc!
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
Tags:
cervesa,
cervesa negra,
cervesa rossa,
cervesa torrada,
cerveseria,
concert,
cuina,
Fires,
gastronomia,
gastronomy,
Girona,
restaurant,
restaurants,
tapes
1/6/18
.@VisitRoses Fira de La Rosa
Els dies 2 i 3 de juny Roses organitza la Fira de la Rosa, un esdeveniment on la protagonista és la rosa. Durant la fira podrem trobar composicions florals, artístiques, música, art, cultura i fins i gastronomia.
Concretament alguns restaurants de Roses ofereixen tastets gastronòmics relacionats amb la rosa. Els trobareu tant el dissabte com el diumenge de 12 a 14h. a la Plaça Catalunya.
Els restaurants que hi participen són: Asia, Bar Antonio, Ca la Valeria, Can Cairó, El Santa, Falconera, l'Àncora, Les Algues, Brevatges i Eidos Beer.
Us deixo aquí tota la relació de tastets que podeu degustar que a més podeu maridar amb vins de la D.O. Empordà i/o cervesa.
Aprofiteu el cap de setmana per passejar per Roses i gaudir de les flors. A més si veniu diumenge és dia de mercat de roba i fruita, així que podeu fer-hi una volta.
Salut i roses!
Concretament alguns restaurants de Roses ofereixen tastets gastronòmics relacionats amb la rosa. Els trobareu tant el dissabte com el diumenge de 12 a 14h. a la Plaça Catalunya.
Els restaurants que hi participen són: Asia, Bar Antonio, Ca la Valeria, Can Cairó, El Santa, Falconera, l'Àncora, Les Algues, Brevatges i Eidos Beer.
Us deixo aquí tota la relació de tastets que podeu degustar que a més podeu maridar amb vins de la D.O. Empordà i/o cervesa.
Aprofiteu el cap de setmana per passejar per Roses i gaudir de les flors. A més si veniu diumenge és dia de mercat de roba i fruita, així que podeu fer-hi una volta.
Salut i roses!
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
31/5/18
.@Castello_Emp Empuriatast
Aquest proper cap de setmana, concretament els dies 1, 2 i 3 de juny té lloc a Empuriabrava l'Empuriatast, un festival de sabors ubicat a la Plaça de les Palmeres, al Club Nàutic.
Trobarem una sèries de tastos de diferents cuines, com ara l'alemana o a italiana, entre altres, degut a la gran diversitat cultural de la població.
Els tasts tindran un preu d'entre 1 i 5 euros, amb opcions que van des d'un currywurst fins a mini hamburgueses de vedella dels Aiguamolls de l'Empordà.
Si voleu veure tota la relació de tasts, us deixo el pdf aquí.
Per beure no hi faltaran els vins de la D.O. Empordà, així com també aigua, refrescs i combinats.
I tot això acompanyat d'un mercat de proximitat i música en viu.
Doncs ja ho sabeu aquest cap de setmana si voleu venir a Empuriabrava a passejar o la platja us podeu quedar a fer els tastos. El dissabte al matí fan el mercat de roba i fruita al llarg del passeig de la platja, així que podeu aprofitar!
Trobarem una sèries de tastos de diferents cuines, com ara l'alemana o a italiana, entre altres, degut a la gran diversitat cultural de la població.
Els tasts tindran un preu d'entre 1 i 5 euros, amb opcions que van des d'un currywurst fins a mini hamburgueses de vedella dels Aiguamolls de l'Empordà.
Si voleu veure tota la relació de tasts, us deixo el pdf aquí.
Per beure no hi faltaran els vins de la D.O. Empordà, així com també aigua, refrescs i combinats.
I tot això acompanyat d'un mercat de proximitat i música en viu.
Doncs ja ho sabeu aquest cap de setmana si voleu venir a Empuriabrava a passejar o la platja us podeu quedar a fer els tastos. El dissabte al matí fan el mercat de roba i fruita al llarg del passeig de la platja, així que podeu aprofitar!
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
30/5/18
.@tornesgirona Pastisseria Tornés
Fa un temps que he descobert a través de les xarxes socials una pastisseria on elaboren uns dolços d'aquells que només veure'ls ja voldries degustar. S'anomena Pastisseria Tornés i està situada davant del Parc del Migdia a Girona.
A part del gran assortiment de pastes dolces i salades, postres i altres elaboracions llamineres fan un menú diari de dilluns a dissabte, sent aquest últim un xic més car, on la relació qualitat-preu és excel·lent. Concretament el dissabte el menú està a 16'50 amb una copa de vi inclosa.
Tags:
amanida,
anec,
formatge,
fruita,
gastronomia,
Girona,
Girona restaurant,
Magret d'ànec,
menú,
pa,
pastisseria tornes,
pinyons,
restaurant,
restaurants,
taronja,
tomàquet,
vi,
vi blanc,
vi negre,
xocolata
22/5/18
[#Restaurant] @ElvaixellR i el seu Menú Gastronòmic
Per a celebrar que fa sis anys que estic casada amb la persona més meravellosa del món, vam anar a celebrar-ho en un restaurant que a mi em feia especialment il·lusió, ja que me n'havien parlat molt bé i l'havia estat seguint per les xarxes socials, que això avui dia hi fa molt.
Així que un dissabte assolellat de finals d'abril vam anar a El Vaixell, un restaurant situat al Port de Llançà, on s'ofereix una cuina marinera amb un toc d'avantguarda.
Nosaltres vam optar pel seu Menú Gastronòmic basat en la Tradició, i així poder tastar bé i fer-nos una idea de la seva cuina. Anem a veure els snacks i tapes per a compartir que varem degustar.
Així que un dissabte assolellat de finals d'abril vam anar a El Vaixell, un restaurant situat al Port de Llançà, on s'ofereix una cuina marinera amb un toc d'avantguarda.
Nosaltres vam optar pel seu Menú Gastronòmic basat en la Tradició, i així poder tastar bé i fer-nos una idea de la seva cuina. Anem a veure els snacks i tapes per a compartir que varem degustar.
Tags:
canelons,
cep,
croquetes,
cuina,
figa,
foie,
garnatxa,
gastronomia,
gastronomy,
gelat,
marisc,
menú,
oli,
peix,
poma,
restaurant,
restaurants,
tonyina,
trufa,
xocolata
15/5/18
La pizza de mig metre de l'Origano
La Pizzeria Origano ara ja és molt coneguda a Figueres, ja que fan bones pizzes i en reparteixen moltes a domicili, tot i que si vols pots menjar al local o a la seva terrassa.
Jo sóc més partidària de menjar-la a casa i que me la portin, sobretot pels dies de futbol, tal com vam fer nosaltres. Erem quatre persones i vam demanar una mig metre, meitat de 4 formatges i meitat d'Origano. La quantitat de pizza que menges és correcte, et surten dos talls macos per persona.
Jo sóc més partidària de menjar-la a casa i que me la portin, sobretot pels dies de futbol, tal com vam fer nosaltres. Erem quatre persones i vam demanar una mig metre, meitat de 4 formatges i meitat d'Origano. La quantitat de pizza que menges és correcte, et surten dos talls macos per persona.
8/5/18
#VadeTeca a @quedatgirona
Aviat arribarà la calor i això vol dir que ens treurem capes de roba del cim, mostrant més la nostra figura. I amb això no vull dir que us hagiu de posar a dieta, però si que amb la caloreta és un bon moment per perdre uns quants kilos, ja que els plats que acostumem a fer són més lleugers i frescos.
Tan per tot aquells que vulgueu lluir tipet a l'estiu com als que per salut us sigui recomanable baixar de pes he ideat uns packs que us poden anar molt bé.
Aquests plans els podeu trobar al meu bloc però ara teniu la oportunitat de comprar-los en oferta a través del portal "Quedat Girona", on lloc on setmanalment hi surten promocions diverses, de molts tipus diferents, tant de perruqueria, com d'estètica, restaurants o compra de productes ben diversos.
Doncs aprofitant que arriba l'estiu, el bon temps i molta gent comença la temuda "operació biquini", Queda't Girona i Va de Teca, vam arribar a un acord per oferir durant un període determinat el pack de dietes que tinc a la meva web, amb un percentatge de descompte força interessant!
Tan per tot aquells que vulgueu lluir tipet a l'estiu com als que per salut us sigui recomanable baixar de pes he ideat uns packs que us poden anar molt bé.
Aquests plans els podeu trobar al meu bloc però ara teniu la oportunitat de comprar-los en oferta a través del portal "Quedat Girona", on lloc on setmanalment hi surten promocions diverses, de molts tipus diferents, tant de perruqueria, com d'estètica, restaurants o compra de productes ben diversos.
Doncs aprofitant que arriba l'estiu, el bon temps i molta gent comença la temuda "operació biquini", Queda't Girona i Va de Teca, vam arribar a un acord per oferir durant un període determinat el pack de dietes que tinc a la meva web, amb un percentatge de descompte força interessant!
30/4/18
[#Vins] @la_vinyeta Tast
Quan parlem de La Vinyeta*, no només parlem de vins, parlem d'esforç, de feina ben feta i d'una varietat realitzada amb molta estimació.
Tags:
cabernet sauvignon,
garnatxa,
garnatxa negra,
garnatxa roja,
Heus,
Josep Serra,
La Vinyeta,
Llavors,
macabeu,
marselant,
Marta Pedra,
Microvins,
Mig Mig,
Mollet de Peralada,
Pep Nogué
24/4/18
Pastís de xocolata amb dos ingredients
Jo no havia sentit mai a parlar d'aquest pastís de xocolata fet amb dos ingredients, però un dia tafanejant el bloc de Gastronomia y Cia, que és molt interessant, vaig descobrir aquesta recepta.
Us diré que és un pastís molt interessant de fer ja que no porta ni farina, ni mantega, ni oli, ni sucre, només xocolata i ous. Que us sembla? A mi la idea em va convèncer totalment, anem a veure la recepta!
Us diré que és un pastís molt interessant de fer ja que no porta ni farina, ni mantega, ni oli, ni sucre, només xocolata i ous. Que us sembla? A mi la idea em va convèncer totalment, anem a veure la recepta!
17/4/18
9/4/18
.@Expovinalia Tot pel vi
Avui us vull parlar d'una empresa relacionada amb el món del vi, Expovinalia, és una empresa de mobiliari i botellers pel vi creat per donar servei als restaurants, vinoteques o col.leccions privades.
Disposen d'un taller de fabricació propi on fabriquen una gran gamma de botellers i mobles de disseny destinats a l'emmagatzemament del vi, sense descuidar l'elegància, l'acabat i la qualitat dels materials. A més, tota la varietat de mobles que tenen són modulars, és a dir, que pots variar la composició final de l'estudi.
Disposen d'un taller de fabricació propi on fabriquen una gran gamma de botellers i mobles de disseny destinats a l'emmagatzemament del vi, sense descuidar l'elegància, l'acabat i la qualitat dels materials. A més, tota la varietat de mobles que tenen són modulars, és a dir, que pots variar la composició final de l'estudi.
Suscribirse a:
Entradas (Atom)