27/7/18

Palmeretes de pasta de full

Una idea per quan feu una preparació amb pasta fullada i us sobrin alguns retalls, podeu aprofitar per fer palmeretes petites. Queden molt boniques i es fan en un moment!
 
 
Nosaltres vam fer una trena de pernil dolç i formatge i amb la massa que ens va sobrar del reixat en vam fer unes palmeres petites molts bufones, anem a veure com.



Ingredients:

  • retalls rectangulars de pasta de full
  • sucre
  • ou batut (opcional)


Elaboració:

Ensucrem els rectangles de la pasta fullada.


Enrotllem la meitat del rectangle cap al centre i l'altre meitat també cap al centre fins que les dues puntes es trobin. Aleshores la tornem a ensucrar i així anem fent una per una.


En cas de posar-hi ou, pintem les palmeres amb ou i sucre.
Una vegada fetes les enfornem deu minuts o menys, ja que el sucre es crema si les deixem massa temps.
Quan estiguin fredes les guardem en un tuper fins a l'hora de consumir-les. Es guarden varis dies però no us duraran tant ja que són molt bones.


Consells de degustació:

Les podem servir per acompanyar el cafè, com a petit fur, ja que així petites fan gràcia.
També les podriem banyar totes de xocolata o fer meitat i meitat, que queda molt visual.

I si sou més de salat les poder fer amb sobrassada, o formatge o pernil dolç, o les dues coses a l'hora. Quedaran més gruixudes i les podeu servir a l'aperitiu.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario