6/9/18

.@visitfigueres 34ª Mostra del Vi de l'Empordà

Del 6 al 9 de setembre tots els amants del vi tenen una cita a la Mostra del Vi de l'Empordà a Figueres. Una mostra on diversos cellers de l'Empordà exposen els seus vins  per a degustar-los i on també fan tasts guiats explicant-ne les propietats. La Mostra s'inaugura el divendres a les 19.00 amb el pregó d'en Jair Dominguez i dura fins el diumenge a les 21h.


La Mostra té lloc a la Rambla i les cates es fan a la placeta baixa. Per a tastar els vins es compra un tiquet que val 10 euros i consta de 10 tiquets per a bescanviar pels vins i caves que tris més una copa de l'edició de la mostra, que enguany ja és la 34ª.


És un bon lloc per descobrir nous vins de la D.O. Empordà o poder beure un xic de cada i fer la teva pròpia selecció, sense haver de comprar l'ampolla sencera.

I com a novetat d'aquest any vindrà la D.O. Montsant a exposar els seus vins.

A més alguns estands també ofereixen alguna cosa per picar, com embotits, foies, productes de pastisseria, entre altres. Tot això amenitzat amb concerts i altres activitats interessants com showcookings o demostracions de cocktails amb en David Carreras.

Si voleu consultar el programa dels 4 dies ho podeu fer aquí.

Així doncs per aquells que us agradi el vi i la gastronomia ens trobem a la Mostra!

Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario