22/5/18

.@ElvaixellR i el seu Menú Gastronòmic

Per a celebrar que fa sis anys que estic casada amb la persona més meravellosa del món, vam anar a celebrar-ho en un restaurant que a mi em feia especialment il·lusió, ja que me n'havien parlat molt bé i l'havia estat seguint per les xarxes socials, que això avui dia hi fa molt.

Així que un dissabte assolellat de finals d'abril vam anar a El Vaixell, un restaurant situat al Port de Llançà, on s'ofereix una cuina marinera amb un toc d'avantguarda.

Nosaltres vam optar pel seu Menú Gastronòmic basat en la Tradició, i així poder tastar bé i fer-nos una idea de la seva cuina. Anem a veure els snacks i tapes per a compartir que varem degustar.



Com a gentilesa de la casa vam començar amb un gelat d'oli d'oliva, original i bo,servit amb una acurada presentació.


I també un verat marinat acompanyat d'un xarrup de vermut i pa de coca.


Un aperitiu ben encertat, tot i que vam trobar espines força grosses al peix, ja se sap, són coses que passen però s'ha de vigilar!




Viatge a Tòquio... tonyina, caviar d'arengada, salsa ponzu i brots



Torradeta de sardina escabetxada amb cansalada, ous de truita, poma verda i orellanes


Cristal·lí de crocant, foie, crispetes, garnatxa i fruites del bosc


Aquest snack va ser el que més em va agradar, sobretot per la combinació del crocant amb el foie.


Croqueta de xipirons amb maionesa de yuzu


Vieira amb crema de nyàmeres, reducció de xoriç i tinta de sípia


De segon, com a plat a escollir, vam optar per uns canelons de pularda amb ceps, foie, suc del rostit i beixamel trufada.


Tenia un excel·lent emplatat tot i que pel meu gust els hi faltava intensitat, més cep i trufa.


El suc del rostit potent i bo.


I com a postres, la meva parella es va decantar per un pecat de xocolata, deliciós, molt fi i ben presentat.


I servidora uns farcellets de pasta cruixents farcits de xocolata amb gelat de figues.


Em van agradar, tot i que me'ls havia imaginat calents, amb la xocolata més densa.


Per acabar uns petits fours que consistien en un gintònic molt suau i un San Francisco sense alcohol, servits de forma original.


El preu d'aquest menú és de 34 euros amb beguda a part. La relació qualitat preu del menú és bona ja que en tot moment estant oferint un producte fresc i ben treballat amb bons ingredients.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario