Dissabte passat, dia de supermercat, compres i passeig pel centre de Figueres, com un dissabte qualsevol però amb l'al·licient de que abans de dinar vam anar a fer un vermut a un local cèntric on ofereixen una amplia selecció de tapes elaborades amb productes d'alta gama.
El Vermut disposa d'un espai més informal amb taules altes i tamborets, un nou menjador seguint la línia del vermell, blanc i negre i una gran terrassa condicionada tant per l'hivern com per l'estiu. Un lloc ideal per anar a prendre alguna cosa, dinar, sopar o fer-hi un mos, amb un ambient acollidor.
La seva cuina és moderna i desenfadada, sempre partint d'un bon producte. Amb un personal molt amable i atent, de seguida ens va comentar sobre la nova cervesa Túria que tenien i ens la deixar provar.
Nosaltres vam degustar un vermut molt complert. Amb aperitius de casa Espinaler i un vermut vermell de Lacuesta, dolç i amarg, servit amb gel picat i una rodella de taronja. La veritat és que la taula feia molt de goig amb tota la disposició dels diferents platets;
- Patates xips a l'oli d'oliva
- Musclos
- Cloïsses, amb la seva salsa Espinaler, a base de pebrot vermell amb un toc picant
- Escopinyes
- Olives farcides d'anxova
- Ametlles salades
- Olives Gordal
- Gildes
- Olives Kalamata
Un vermut que ens va agradar tant que ens hem quedat amb ganes de tastar més plats de la seva carta, així que hi haurem de tornar :)
El Vermut disposa d'un espai més informal amb taules altes i tamborets, un nou menjador seguint la línia del vermell, blanc i negre i una gran terrassa condicionada tant per l'hivern com per l'estiu. Un lloc ideal per anar a prendre alguna cosa, dinar, sopar o fer-hi un mos, amb un ambient acollidor.
La seva cuina és moderna i desenfadada, sempre partint d'un bon producte. Amb un personal molt amable i atent, de seguida ens va comentar sobre la nova cervesa Túria que tenien i ens la deixar provar.
Nosaltres vam degustar un vermut molt complert. Amb aperitius de casa Espinaler i un vermut vermell de Lacuesta, dolç i amarg, servit amb gel picat i una rodella de taronja. La veritat és que la taula feia molt de goig amb tota la disposició dels diferents platets;
- Patates xips a l'oli d'oliva
- Musclos
- Cloïsses, amb la seva salsa Espinaler, a base de pebrot vermell amb un toc picant
- Escopinyes
- Olives farcides d'anxova
- Ametlles salades
- Olives Gordal
- Gildes
- Olives Kalamata
Un vermut que ens va agradar tant que ens hem quedat amb ganes de tastar més plats de la seva carta, així que hi haurem de tornar :)
No hay comentarios:
Publicar un comentario