Dietes

Mantenir una dieta sana i fer exercici de forma regular és bàsic no només per mantenir-nos dins el nostre pes ideal sinó per gaudir d'una bona salut.
De tota manera, a mida que ens anem fent més grans i el nostre metabolisme va canviant, al nostre cos li costa més de cremar aquells sopars d'amics on mengem una mica més del compte o unes postres que sabem que no ens convenen però que tots acabem caient en la temptació de prendre'ns ;)


A vegades creiem que és una batalla perduda perdre aquests quilets de més que se'ns han anat acumulant després de festes o que últimament no aconseguim d'acabar de treure'ns del cim.

És per això que he preparat TRES PLANS ben diferenciats:

1. En primer lloc, una dieta de shock per moments puntuals com poden ser aquell casament que s'apropa o bé per perdre algun quilet extra.

2. Un pla depuratiu, especialment indicat per fer de tant en tant a mode desintoxicant o bé per períodes en els quals haguem comès algun excés alimentari, com pot ser després de festes de nadal, vacances d'estiu o setmana santa.

3. Finalment, una dieta general amb alguns consells dietètics, que vindria a ser una guia amb unes pautes a seguir per fer un canvi d'hàbits alimentaris, fixant-nos més a mig-llarg termini per començar una dieta més sana i equilibrada i aconseguir d'una vegada per totes desfer-nos d'aquests quilets addicionals que sembla que s'hagin instal·lat per quedar-se.


PLA DE SHOCK

Al pla de shock trobaràs dues dietes indicades per un moment puntual on vulguis perdre pes de forma ràpida, normalment per algun esdeveniment que tinguis, tipus casament o després d'un petit període de vacances on no has fet bondat del tot, com per exemple, vacances de nadal, estiu o setmana santa.
El dossier, de 8 pàgines, costa 3 euros, i conté unes dietes bàsiques i senzilles de seguir que t'ajudaran a reduir la retenció de líquids, eliminar toxines i a depurar l'organisme, el que et portarà a perdre aquells 3 o 4 quilos.
PLA DEPURATIU

Al pla depuratiu serveix sobretot per períodes després d'haver comès algun excés amb el menjar, com solen ser nadal, setmana santa o bé per vacances. Aquí hi trobaràs un pla a seguir per treure toxines i reduir retenció de líquids. El dossier consta de 12 pàgines i el seu cost és de 4 euros.
PLA DIETÈTIC

El preu del dossier del pla dietètic, d'unes 17 pàgines és de 5 euros que podeu pagar còmodament a través de Paypal. Un cop realitzat el pagament, rebreu per correu electrònic el dossier de dieta, per realitzar aquest canvi d'hàbits, ben explicat, detallant tots els àpats diaris a seguir amb un llistat dels aliments que podeu prendre i en quina quantitat i finalment, algunes recomanacions i receptes.
També hi trobareu una llista d'aquells aliments que hauríeu d'evitar prendre pel seu alt contingut calòric.
PACK COMPLET

Però tots 3 plans són perfectament complementaris, ja que un us pot resoldre un moment puntual on vulgueu fer una depuració o bé reduir aquella retenció de líquids i l'altre us ajudarà a corregir els hàbits alimentaris i a aprendre una dur a terme una bona alimentació. A més, mentre es fa el pla dietètic, es pot combinar perfectament amb el pla de shock dos dies alterns de la setmana per a tal de maximitzar l'efectivitat del pla dietètic.
Per tant, el pack complet inclou el "Pla de Shock" + "Pla Depuratiu" + el "Pla Dietètic" per un total de 10 euros.
Qualsevol de les dietes que adquiriu, la rebreu en castellà o català (especifiqueu a la nota pel venedor l'idioma desitjat) i en format pdf per assegurar-nos la compatibilitat amb qualsevol sistema operatiu que pugueu estar utilitzant, com Windows, Linux o Mac OS.

No hay comentarios:

Publicar un comentario