Dietes

Mantenir una dieta sana i fer exercici de forma regular és bàsic no només per mantenir-nos dins el nostre pes ideal sinó per gaudir d'una bona salut.
De tota manera, a mida que ens anem fent més grans i el nostre metabolisme va canviant, al nostre cos li costa més de cremar aquells sopars d'amics on mengem una mica més del compte o unes postres que sabem que no ens convenen però que tots acabem caient en la temptació de prendre'ns ;)

A vegades creiem que és una batalla perduda perdre aquests quilets de més que se'ns han anat acumulant després de festes o que últimament no aconseguim d'acabar de treure'ns del cim.


És per això que he preparat UN PARELL DE PLANS: per una banda una dieta de shock per moments puntuals com poden ser aquell casament que s'apropa o bé per perdre algun quilet extra i una dieta general amb alguns consells dietètics, que vindria a ser una guia amb unes pautes a seguir per fer un canvi d'hàbits alimentaris, fixant-nos més a mig-llarg termini per començar una dieta més sana i equilibrada i aconseguir d'una vegada per totes desfer-nos d'aquests quilets addicionals que sembla que s'hagin instal·lat per quedar-se.


PLA DE SHOCK

Al pla de shock trobaràs dues dietes indicades per un moment puntual on vulguis perdre pes de forma ràpida, normalment per algun esdeveniment que tinguis, tipus casament o després d'un petit període de vacances on no has fet bondat del tot, com per exemple, vacances de nadal, estiu o setmana santa.
El dossier, de 4 pàgines, costa 2 euros, i conté unes dietes bàsiques i senzilles de seguir que t'ajudaran a reduir la retenció de líquids, eliminar toxines i a depurar l'organisme, el que et portarà a perdre aquells 3 o 4 quilos.
PLA DIETÈTIC

El preu del dossier del pla dietètic, d'unes 15 pàgines és de 4 euros que podeu pagar còmodament a través de Paypal. Un cop realitzat el pagament, rebreu per correu electrònic el dossier de dieta, per realitzar aquest canvi d'hàbits, ben explicat, detallant tots els àpats diaris a seguir amb un llistat dels aliments que podeu prendre i en quina quantitat i finalment, algunes recomanacions i receptes.
També hi trobareu una llista d'aquells aliments que hauríeu d'evitar prendre pel seu alt contingut calòric.
PACK COMPLET

Però ambdós plans són perfectament complementaris, ja que un us pot resoldre un moment puntual on vulgueu fer una depuració o bé reduir aquella retenció de líquids i l'altre us ajudarà a corregir els hàbits alimentaris i a aprendre una dur a terme una bona alimentació. A més, mentre es fa el pla dietètic, es pot combinar perfectament amb el pla de shock dos dies alterns de la setmana per a tal de maximitzar l'efectivitat del pla dietètic.
Per tant, el pack complet inclou el "Pla de Shock" + el "Pla Dietètic" per un total de 5 euros.
Qualsevol de les dietes que adquiriu, la rebreu en castellà o català (especifiqueu a la nota pel venedor l'idioma desitjat) i en format pdf per assegurar-nos la compatibilitat amb qualsevol sistema operatiu que pugueu estar utilitzant, com Windows, Linux o Mac OS.

No hay comentarios:

Publicar un comentario