9/4/18

.@Expovinalia Tot pel vi

Avui us vull parlar d'una empresa relacionada amb el món del vi, Expovinalia, és una empresa de mobiliari i botellers pel vi creat per donar servei als restaurants, vinoteques o col.leccions privades.


Disposen d'un taller de fabricació propi on fabriquen una gran gamma de botellers i mobles de disseny destinats a l'emmagatzemament del vi, sense descuidar l'elegància, l'acabat i la qualitat dels materials. A més, tota la varietat de mobles que tenen són modulars, és a dir, que pots variar la composició final de l'estudi.



També si el client ho precisa poden fer-te un estudi en 3D de com quedarien els mobles a l'espai facilitat de forma totalment gratuïta.

I una altra cosa interessant és que els seus botellers s'envien completament acabats a punt de ser col·locats on vulguis.


Un altra departament del qual disposen és la fabricació d'estoigs i complements pel vi, formatges i pernils. Dins d'aquesta línia tenen un sistemes de gravació personalitzat amb el qual poden gravar tot tipus de superfícies com: cartró, vidre, polipell, fusta, entre altres i amb uns preus sorprenents.


A través de la seva web i de la dels seus col·laboradors pots gaudir dels seus botellers, fan enviaments a Espanya i a Europa.

A mi em van enviar un moble per posar vins molt pràctic i maco, que em permetrà tenir els meus vins ordenats fins que decidim quin beurem.


Té capacitat per a 12 ampolles.


De moment l'hem col·locat al menjador, al costat de la taula on fem els àpats, però possiblement l'establirem a un lloc més fred per a guardar millor els vins.




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario