Formatges

De tant com m'agraden, menjaria formatge cada dia, i fins i tot, si provés un formatge diferent cada dia durant tota la meva vida, encara no els hauria provat tots!


I és que n'hi ha tants tipus diferents al món, que necessitariem diverses vides per tal de provar-los tots! Si entens de què estic parlant, probablement siguis dels meus!
Tal i com dirien, "Passin i vegin!"


Formatges de Catalunya
  • Làctics La Tossa (web
  • Cabra pell florida (tipus Garrotxa)
  • Formatge de cabra amb romaní
  • Envellit d'ovella (més de 18 mesos de maduració)


Formatges d'Espanya

Arzúa Ulloa DOP
Queso Camerano (La Rioja)
Las Abadías
Majorero (Lanzarote)
Moncedillo
Pastor de Morella (Castelló)
Sant Simón da Costa
Tetilla DO

Formatges de França

Bouchon Lyonnais
Brie 
Brie trufat
Cantal AOC
Camembert
Carré
Carré du pays breton
Chaussée aux Moines
Coulommiers 
Euro-Moine
Le Brebiou
Le Chevrot
Le Padirac
Le Palet des Causses
Le palet Étoile
Mimolette
Morbier AOC
Mozzarella di Bufala DOP
Parmesà
Pérail Papillon
Provençal
Reblochon
Rocamadour AOC
Roquefort
Rulo de cabra 
Saint-Félicien
Saint- Marcellin
Saint Morgon

Formatges d'Anglaterra

Cheddar
Stilton DOP

Formatges d'Holanda

Edam

Formatges de Polònia

Golka
Korboce

Formatges de Suïssa

Emmental
Gruyère
Tête de Moine

Formatges d'Itàlia

Burrata
Grana Padano
Gorgonzola DOP
Parmigiano Reggiano DOP
Pecorino Toscano
Provolone
Taleggio
Testun al Barolo

Formatges de Malta

Gbejniet

Formatges de Menorca

Maó DO

Formatges d'Amèrica

Monterey Jack

Formatges Polonesos

Golka
Korboce

Formatges de Portugal

Montiqueijo
Serra da Vila

No hay comentarios:

Publicar un comentario