11/8/18

Formatge La Flor del Provençal

Ara feia dies que no feia cap post parlant dels formatges, una de les meves grans passions. Si em diguessin algun aliment sense el qual no podria passar diria que és el formatge. M'agrada tastar-ne de nous, n'hi ha tants a triar i tants a descobrir!


Avui us parlaré d'un dels formatges que elaboren a la Granja Provençal, la qual vam tenir el gust de visitar fa uns mesos, podeu veure-ho aquí.

El Provençal fa dos formatges, el Formatge curat amb ratafia volcànica, el qual és excel·lent i La Flor del Provençal.



Es tracta d'un formatge tendre elaborat amb llet de vaca de la seva granja, de gust suau i textura cremosa, amb un lleuger toc salat i una subtil olor d'herbacol, utilitzada en la seva elaboració, tal com es feia antigament.


És ideal per a menjar-lo amb un bon pa o també per a desfer, ja que la seva cremositat fa que fongui molt bé.


Per ser un formatge tendre el seu gust és força potent, a mi m'ha agradat molt.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario