30/5/18

.@tornesgirona Pastisseria Tornés

Fa un temps que he descobert a través de les xarxes socials una pastisseria on elaboren uns dolços d'aquells que només veure'ls ja voldries degustar. S'anomena Pastisseria Tornés i està situada davant del Parc del Migdia a Girona.


A part del gran assortiment de pastes dolces i salades, postres i altres elaboracions llamineres fan un menú diari de dilluns a dissabte, sent aquest últim un xic més car, on la relació qualitat-preu és excel·lent. Concretament el dissabte el menú està a 16'50 amb una copa de vi inclosa.



Nosaltres vam descobrir el seu Menú del Temps de Flors a través d'una instagramer que seguim i que dóna a conèixer la ciutat. Així que vam decidir encarregar taula pel dissabte. El preu del menú fet per a la ocasió era de 20 euros, un preu molt bo tinguent en compte la qualitat que ofereixen.


Després d'un matí ben assolellat i havent passejat pel Temps de Flors, vam arribar a la Pastisseria. Un menjador ampli i ben lluminós i en un raconet molt acollidor la nostre taula reservada.


Vam començar el Menú amb un vaset de tomàquet dolça amb escuma de formatge de cabra i rosella. Un aperitiu molt fi.


Seguim amb un salmó fumat "Tornés" sobre llit d'enciams i pensaments amb vinagreta de pinyons.

Un salmó molt delicat, el tomàquet sec i els pinyons hi combinaven molt bé.


De segon un magret d'ànec amb gelée de taronja i roses.


Un plat molt ben executat i excel·lent presentat. Els contrastos de color al plat eren tan bons com la combinació de sabors al plat. Trobaves gust dolç però a la vegada cítric que ressaltava el sabor de l'ànec.


I per finalitzar l'àpat un fondant de xocolata amb fruits del bosc i cruixent al té de gessamí.
Unes postres pels amants de xocolata, un pastisset amb un gust potent de xocolata però d'aquells que passa bé, acompanyat de mores i aranyons, que li conferien un toc tan àcid com dolç.
El cruixent decoratiu molt ben aconseguit i bo.


Per acompanyar l'àpat Pa de tomàquet Italià i toc d'orenga i una copa de vi blanc per a mi i negre per la meva parella, també aigua amb gas.


El cafè, no inclòs al menú, te'l servien amb un petit fur de xocolata negre.


Un detall per acabar un dinar que ens va agradar molt i on ens vam sentir molt a gust en tot moment, tan per l'espai com pel bon servei i, a més, varem poder conèixer l'ànima de la Pastisseria, l'Elena, que espero que ens puguem tornar a veure aviat.


Quan vingui a Girona ja us faré una visita que sóc molt llaminera!



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario