Abans, en època dels nostres avis i pares, era molt habitual anar a fer el vermut.
Amb el pas dels anys, sembla que es va anar deixant de mica en mica, tenint la sensació que era "una cosa del passat", deixant pas a altres costums com anar a fer una cervesa i més endavant, recuperant la tradició de fer una copa de vi.
Però afortunadament, ja fa anys que també ha tornat l'hora del vermut i s'ha recuperat aquella vella i bella tradició de fer el vermutet poc abans de dinar per anar obrint boca.
Vermuts:
Amb el pas dels anys, sembla que es va anar deixant de mica en mica, tenint la sensació que era "una cosa del passat", deixant pas a altres costums com anar a fer una cervesa i més endavant, recuperant la tradició de fer una copa de vi.
Però afortunadament, ja fa anys que també ha tornat l'hora del vermut i s'ha recuperat aquella vella i bella tradició de fer el vermutet poc abans de dinar per anar obrint boca.
Vermuts:
- Vermut Barbabianco
- Vermouth Cisa (web)
- Vermouth Cisa Negre
- Vermouth Cisa Blanc
- Vermut Lacuesta (web)
- Vermell (el vam provar El Vermut i al Mas Marroch)
- Celler Martí Faixó (web)
- Vermouth Padró & Co. (web)
- Vermut Yzaguirre (web)
- Negre (provat un dia a Girona i un altre al Vol Gastronòmic)
No hay comentarios:
Publicar un comentario