17/4/18

Arròs de botifarra fàcil

Avui us presento una recepta ràpida i molt fàcil de fer, sempre i quan tinguem una llauna de sofregit fet com és el nostre cas :)


Anem a veure la recepta!


Ingredients per a 2 persones:
  • 250 gr. d'arròs de Pals
  • 1 botifarra
  • 1 pot de sofregit El Guiso
  • uns brincs de safrà
  • caldo de pollastre
  • sal i pebre
  • oli d'oliva verge extra


Elaboració:

Fregim la botifarra tallada a rodelles ben petites en una paella amb oli d'oliva verge extra.



Una vegada fregides, les apartem i incorporem l'arròs amb el sofregit fet i anem tirant el caldo a poc a poc, conforme l'arròs el vagi absorbint.


Un cop tinguem l'arròs cuit al dente, afegim els talls de botifarra, alguns brincs de safrà, salpebrem i remenem.


Surt un plat molt gustós, entre el sofregit i el safrà que també li aporta el seu toc característic.


Consells de degustació: enlloc de botifarra s'hi pot afegir costella de porc, o les dues carns, encara millor. Si voleu una carn més magre podeu optar pel pollastre o el gall d'indi i també us hi quedaria bé, ja que el sofregit mana força en aquest plat.

Valor nutricional: Al afegir una proteïna, en aquest cas la botifarra, podem fer un plat únic, acompanyat d'una amanida verda i optant per una fruita de postres.
L'arròs és un cereal que ens aporta energia de llarga durada, per tant, si anem a fer un passeig a la tarda tindrem forces de sobres ;)


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

1 comentario:

  1. Avui l'he provat de fer i és veritat que no és gens difícil i el resultat és excel·lent! Llàstima que no tenia el pot de sofregit marca El Guiso (aquest és l'enllaç correcte) i ho he fet amb un pot de sofregit d'una altra marca, però sense tomata.
    Al ser per 3, he posat dues butifarres i més arròs. L'única pega, és que l'arròs és bo fet i menjat, en canvi se m'ha covat un xic a l'esperar que tots fòssim a taula.
    Moltes gràcies per aquesta recepta tan resultona!

    ResponderEliminar