14/6/18

Dulces del Parc Bosch

Avui us presento les postres del diumenge, les "dulces" com deia la meva àvia. Abans era de més tradició que avui dia anar a dinar a casa d'algun familiar i portar algun dolç de la pastisseria. I si dinaves a casa també s'anaven a buscar unes bones postres per a un àpat de diumenge.


Ara ja s'ha perdut més i la gent fa galetes o algun gelat, suposo també per l'economia familiar, ja que no tothom està disposat a pagar 2'5 o 3 euros que val cada pastisset per persona. Imagineu una família amb quatre persones ja són 12 euros només amb les postres, ja no diguem si som més gent.




Però bé a nosaltres ens agrada fer unes postres de pastisseria de tant en tant, així que avui us porto les meves pastes preferides de sempre, un xuixo de nata, un bracet de crema cremada farcit de nata i el merengue. Aquest últim sempre m'ha agradat, ja des de ben petita, ja que m'encantava la seva forma voluptuosa i la textura tova per dina però més torrada per forra.


Cal dir que on les anem a comprar, a la Pastisseria Parc Bosch les fan molt bé i la relació qualitat-preu és bona.

El merengue està cuit al seu punt just perquè sigui per fora més sec i per dins tovet.
El xuixo no està gens oleiós, passa molt bé, la massa és bona i cruixent.
El braç de nata és una delícia, amb la massa tova per fora, ben cremat de sucre i una nata bonissima.


Per cada peça vam pagar 2'5 euros. També en tenen de 3 euros més elaborades com alguna mousse de xocolata o tiramisú.

I si sou més colla també fan els típics braços farcits de nata, llimona, turró o trufa i pastissos per encàrrec. Nosaltres per a l'aniversari de ma mare vam encarregar un Saint Honoré que ens va agradar molt.

També per èpoques especials com Sant Jordi o Sant Valentí fan dolços especials relacionats amb la diada, com el que vam degustar aquest any de pa de pessic farcit de xocolata amb crema cremada al cim i el dibuixet imprès enganaxat en una fina capa de xocolata.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario