16/9/18

White Summer 2018

Aquest any per primera vegada he anat al White Summer. És molt conegut però per aquells que no ho conegueu és un festival d'estiu que es fa en un entorn molt bonic a la Masia de Can Gelabert, a les Serres de Pals,  i on podem trobar música, gastronomia, disseny i arts escèniques.


Quan es pon el sol el lloc encara llueix més, envoltat de camps d'arròs del Parc Natural del Montgrí.


Me n'havien parlat molt d'aquest festival, així que enguany vam decidir anar-hi. L'obertura és a les sis de la tarda i per deixar el cotxe hi ha molts de camps. Penseu que hi acudeix moltíssima gent cada any.


Nosaltres justament el dia que hi vam anar vam poder veure la xerrada que va fer l'Albert Espinosa, conegut per ser escriptor i director de Polseres Vermelles, molt interessant d'escoltar i de fer-te replantejar la manera d'enfocar les coses, que  sovint va bé ;)


Una tarda d'agost passejar per les parades d'artesania, sopar en alguns dels diferents foodtrucks i quedar-se a fer una copa escoltant algun dels concerts que programen és ideal. L'ambient és acollidor i les diferents zones estan molt ben distribuïdes.


Entre tots els foodtrucks que hi havien nosaltres ens vam decidir pel Wendy's Bbq, especialitzats en peces de carn fumada senceres de pollastre, xai, porc i vedella. Ben condimentades, les couen a foc lent fumejant moltes hores per aconseguir un punt intens, una melositat i una tendresa inigualable.

De fet el Wendy's Bbq va guanyar el 1er premi Food Trucks al campeonat fet a Avilés com a millor foodtrucks d'Espanya.


Puc donar fe que el seu Pulled Pork que vam menjar estava deliciós. Bona carn, molt tendra servida en un panet amb samfaina. Una combinació molt bona i en quantitat generosa.


També vam tastar una crep bretona o galette de la Creperia Maria Una Crepe. Ens agraden molt les Galettes Bretones. Ens va fallar que no era cruixent com sempre que l'hem menjat a altres llocs.


I de postres vam optar per un gelat de l'Enxaneta de Ferrero Rocher i Kinder, molt bo i cremós, tan que no en vam poder fer ni foto de ràpid que l'havíem de menjar!


En definitiva vam passar una bona vetllada, potser l'any que ve hi tornem...


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario