9/6/17

Benvinguts a pagès, visitem Biograssfed

Des de Can Genover- Biograssfed, una finca agrícola ecològica situada a Vilanant visitem el seu ramat actual que consta d'uns 100 animals, entre vaques, vedelles, toros i bous de raça pura Aubrac, coneguda gràcies al famós cuiner francès Michel Bras (3 estrelles Michelin des del 1999) per la seva qualitat a l'hora d'elaborar les seves receptes.

Els animals ecològics de Can Genover pasturen en les 265 hectàrees de què disposa el mas i van menjant l'herba que hi creix. Una alimentació ecològica i totalment herbívora, respectant el tipus d'alimentació dels rumiants.


La finca també disposa de gallines que corren a l'aire lliure i que també són ecològiques, mel que elaboren ells mateixos in situ gràcies a la gran biodiversitat que hi ha al seu voltant i fins i tot disposen d'un hort molt complert amb cols, enciams, tomàquets, carabassons, albergínia, entre altres.

La visita la vam acabar amb un tast de la seva carn, una hamburguesa cuita a la brasa sensacional. Una carn rosada, molt gustosa, amb menys quantitat de greix i més àcids grassos omega 3, més carotens i més vitamina E, tot gràcies a la seva alimentació i tipus de pastura, ben natural i ecològic.
Jo sempre dic si l'animal està ben alimentat la seva carn també serà bonissima.

També vam poder tastar la seva mel, que ens la van servir amb un gotet amb iogurt de cabra ecològic, pols de galeta i fruita trossejada. Un gran encert i una mel excel.lent.


En definitiva unes bones explicacions acompanyades d'un bon final.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario