Disposen d'un Menú Setmanal amb una excel·lent relació qualitat-preu, per 32 euros amb begudes a part i que canvien cada divendres segons els productes de temporada.
Per tant vol dir que la seva cuina es basa sempre en producte fresc i de qualitat.
Nosaltres vam anar a dinar-hi per celebrar el nostre aniversari de casament, ja en van 12, i vam quedar molt satisfets, tant amb la seva cuina com amb el servei.
El menjador del restaurant és molt ampli, amb cadires de fusta altes i taules rodones.
El servei és atent, ja que hi ha molts cambrers pels comensals que hi ha, és a dir que en cap moment et falta res.
Només d'entrar t'acompanyen a la taula, prèviament reservada millor, i ja et serveixen l'aperitiu del dia, que consistia en un xarrup de crema d'escarxofa amb botifarra. Molt fi i bo.
Per beure vam optar per una copa de vi negre la meva parella i jo cava, l'Stars Rosé de Perelada, que m'agrada molt i combinava a la perfecció amb els plats que volia triar.
I seguidament ja van venir els plats del Menú;
- Mousse d'ànec amb perles de caviar i pa de panses i nous
Un plat generós i molt ben presentat, amb una bona quantitat d'una mousse molt delicada i que combinava molt bé amb el caviar, amb el pa de panses i nous i amb els fruits vermells, que ajudaven a desengreixar el paladar.
- Canelons cruixents de peix de roca i cremós de galeres
Una canelons fets amb pasta filo i amb una farsa de peix de roca, molt gustós que lligava amb la crema de galeres.
- Trufes de xocolata Belga amb gelat de menta
Unes postres exquisides, fetes amb una xocolata de primera i molt intenses, amb un sabor fort de cacau.
I després d'un bon àpat no pot faltar un bon cafè.
En resum ja veieu, un bon menú al centre de Figueres, és un espai acollidor i ampli, i amb una cuina ben treballada, per això en Dalí n'era client habitual ;)
No hay comentarios:
Publicar un comentario