19/6/18

[#Restaurant] Menú festiu al Restaurant Can Jordi

El Restaurant Can Jordi es troba al centre de Figueres, concretament a la Pujada del Castell.
Hi passo gairebé cada dia i m'havia fixat algunes vegades en el menú però mai havia pensat en menjar-hi.

El veia més de cara al turisme, però ara que hi hem anat dues vegades us puc dir que hi va gent de Figueres i voltants i que la seva relació qualitat-preu està força bé.


Ofereixen un menú diari a 11'5 euros els dies laborables i 12'5 els dissabtes i un menú festiu els diumenges a 16 euros. Aquest precisament és el que vam fer nosaltres.
El menjador és ampli, una mica fosc pel meu gust i amb una decoració de l'antic restaurant xinès que hi havia suposo, però ara han fet un canvi de cadires estil nòrdiques i la veritat és que l'espai millora força.


El servei és ràpid i com a gentilesa de la casa en el menú hi ha un aperitiu que va ser una llesca de pa rodó torrada amb all i oli.


Quan al menú festiu vam optar per:

- Canelons de peix i marisc: tenien bon gust i un bon gratinat amb emmental


- Rotllets de salmó i advocat: servits amb mesclum d'enciams. Un plat senzill i bo per la combinació del salmó fumat amb l'advocat. Dos greixos saludables combinats ;)


De segon ens encanta l'ànec, així que no podíem deixar escapar el:

- Cruixent de confit d'ànec amb salsa de vermut. Una presentació diferent aquesta, el confit embolcallat de pasta bric i acompanyat de verdures saltejades, molt bones. El confit amb una carn molt ben cuinada, es desfeia.


I com a postres els dos vam optar per dos pastissos artesans;

- Sacher: coca de xocolata amb melmelada de maduixa i banyada de xocolata toveta. No és estrictament un Sacher tal com mana l'original, però era casolà i bo


- Pastís de formatge: molt dens, però estava bo, servit amb nata de spray i xarop de maduixa, un petit error que passa a molts restaurants.


Aquest menú que heu vist val 16 euros amb pa i una beguda inclosa, que per ser en diumenge no el trobo gens malament. Vaig gaudir molt amb el confit, així que vam quedar contents.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario