Masia Empordà

Aquest any 2020 he començat una nova experiència amb Masia Empordà que he de dir que em fa especial il·lusió.
I és que Masia Empordà ha iniciat un cicle de "showcookings" mensual amb els seus productes de proximitat i han decidit comptar amb mi per idear cadascuna de les receptes, per tal que aquestes siguin equilibrades, saludables, gustoses i senzilles de fer.

La idea és que cada mes us proposem una recepta amb ingredients que podreu trobar a la pròpia Masia Empordà i cada primer divendres de mes, jo realitzaré un showcooking al propi establiment, és a dir, faré la recepta en viu, explicant-la pas a pas, a mida que us aniré donant alguns consells dietètics, així com propietats dels diferents ingredients, i responent a les preguntes que vagin sorgint sobre la marxa.
Al final de tot, es podrà fer un tast de la recepta cuinada.

Per acabar, dir-vos que Masia Empordà ha iniciat també un concurs culinari a través d'Instagram, per animar-vos a tots a fer les receptes a casa vostra i compartir la foto del resultat final, tot etiquetant a Masia Empordà a la foto.
Cada mes, s'escollirà un guanyador entre tots els participants, que guanyarà un lot de productes de Masia Empordà i un exemplar del meu últim llibre, "Dieta: què faig malament?" de Cossetània Edicions.

Showcookings:

Febrer: Març:


No hay comentarios:

Publicar un comentario