14/9/18

El Trull d'en Baserba

El restaurant El Trull d'en Baserba ha recuperat la seva gerència original. Després d'uns anys amb diferents amos per fi torna el Trull.

És a dir que torna un bon menú de dilluns a dissabte, amb plats casolans com l'arròs a la cassola, els macarrons, els fideus a la cassola, amanides, una varietat de carns a la planxa i peixos, així com algun guisat.

Amb el bon ambient i atenció de sempre, un bar-restaurant on tan hi pots anar a esmorzar una de les seves torrades amb embotit o carns de qualitat a la brasa, com dinar o prendre quelcom. Sempre et serviran l'Albert i l'Olga amb un bon somriure.

Nosaltres hi vam anar un dissabte a fer el menú i vam quedar molts satisfets.

D'aperitiu ens van servir unes torrades amb verduretes picades, tot un detall.


I de primer vam optar per un carpaccio de figues de casa, que estem en plena època, amb anxoves, mel, ametlles i nous. Un plat ben presentat, amb les figues tallades fines i servides amb algun gra de raïm.
La combinació del dolç de la figa amb el salat de l'anxova i la mel i les ametlles queda molt bé.


De segon vam optar per salsitxes a la brasa amb bolets. Les salsitxes són de carn de Can Manera, una carnisseria que elabora productes de primera.
Servides amb patates fregides.


I de postres un flam de xocolata amb nata muntada.


Per beure entra vi de la casa, amb casera si vols, i aigua.

Per finalitzar un tallat i recomanar-vos l'arròs de dijous que fa la mare, si hi aneu ja em direu :)


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario