T'hi espero!
12/10/21
[#Restaurant] Pizzeria Marghe 1889
T'hi espero!
8/10/21
[#Restaurant] El Gaucho
6/10/21
[#Recepta] Cap i pota
3/10/21
[#Radio] @gironafmcat Els millors croissants dolços!!!
27/9/21
[#Recepta] Orxata casolana
23/9/21
[#Recepta] Arròs a la cubana
17/9/21
[#Restaurant] @boia_nit - Boia Nit
15/9/21
[#Restaurant] Chirashi Cadaqués
13/9/21
[#Recepta] Amanida de Col
10/9/21
[#Recepta] Noodles d'arròs amb albergínia
8/9/21
[#Producte] @llagurt Gelat d'açaí
6/9/21
[#Producte] @llagurt Gelat de iogurt
1/9/21
[#Recepta] Amanida de tomàquet amb sardina fumada
- 4 tomàquets de Montserrat
- 4 filets de sardina fumada en oli
- 1 llauna de tonyina
- 6 olives verdes
- sal i pebre
- oli d'oliva verge extra
- vinagre de Mòdena
T'hi espero!
30/8/21
[#Recepta] Crema freda de cogombre i iogurt
23/8/21
[#Recepta] Carpaccio de meló amb encenalls de pernil
18/8/21
[#Recepta] Verdures saltejades
16/8/21
Dolça i xocolata
13/8/21
[#Restaurant] Finca El Ventós
11/8/21
[#Recepta] Col Kale amb cigrons i salsa de iogurt amb tahini
9/8/21
[#Producte] Xocolata amb mel
Per això quan viatgem sempre intentem no només tastar tan com podem la gastronomia local, sinó també comprar-ne per portar-ne a casa nostre, tant per nosaltres com pels pares.
6/8/21
[#Recepta] Fajitas mexicanes
4/8/21
[#Vi] Faustino - Bodegas Faustino
Avui provem el Faustino, un vi negre procedent de Oyón, l'anomenada Rioja basca, un Faustino.
Es tracta d'un vi negre de la D.O.Ca Rioja, és a dir, Denominació d'Origen Calificada, que es diferencia d'una D.O. normal en que aquesta distinció només es dóna a aquells vins que compleixen els requisits de qualitat demanats per una consell regulador de DO durant un període de temps molt prologant, amb un mínim de 10 anys.
2/8/21
[#Restaurant] L'Eixida
28/7/21
[#Vi] Azento - Marqués de Terán
Avui tornem amb una altra vi D.O.Ca Rioja, un vi negre anomenat Azento, del celler Marqués de Terán.
Es tracta d'un celler situat a Ollauri, de molt recent creació, l'any 2004 i amb un disseny molt modern i atractiu. Disposa d'unes 80 hectàrees de vinyes repartides per la zona i una dada força curiosa a destacar, és que el 80% del celler es troba soterrat, per tal d'integrar-se millor amb l'entorn però alhora aprofitar-ne les condicions de temperatura més estable que proporciona el soterrament.
23/7/21
[#Recepta] Faves amb xoriç
Fa un temps vam veure una recepta on fèiem cigrons amb xoriç, però tal i com vam dir, les llegums són molt versàtils i permeten molts tipus de preparacions diferents.
21/7/21
[#Cervesa] Cervesa BdeGust
16/7/21
[#Restaurant] Repetim el Kaos
14/7/21
[#Recepta] Arròs tres delícies
12/7/21
[#Restaurant] Tornem a l'Urban Coffee
T'hi espero!