16/7/21

[#Restaurant] Repetim el Kaos

Pel títol de l'entrada no és que estiguem desordenats ni confusos sinó que hem anat a la Pizzeria Kaos a tastar una altra de les seves pizzes. Fa uns dies us en vaig parlar i em vaig quedar amb les ganes de tastar la pizza Galatea, així que ahir la vam encarregar.

La Galatea porta gambes, salmó marinat fumat amb anet, formatge de cabra i salsa kaos.


Vam trucar ben aviat i vam fer comanda i el repartidor ben puntual ens la va portar a casa, que bé quan toquen el timbre i t'entreguen la caixa i al obrir-la veus aquell bé de Déu ;)

Sí senyor, una pizza genial, amb una bona base, ben farcida de salmó i gambes que combinat amb el formatge de cabra i els punts amb una salsa amb base de soja la fan espectacular.


El salmó és una delícia, l'elaboren ells marinat amb anet i és brutal i la pizza en porta quantitat i les gambes són d'un bon calibre i queden al punt de cuites, al igual que el salmó.


El formatge de cabra hi queda boníssim i ja quan trobes els punts de la salsa s'exalten encara més tots els sabors.


Una mescla d'ingredient molt encertada que fan una pizza molt gustosa, em va encantar.


La veritat és que és una pizza per repetir, tot i que a la propera en tastarem alguna altra de la seva extensa carta, a més ara en faran una de temporada que si puc us l'ensenyo!Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

1 comentario:

  1. Pasaba por aquí y he topado con esta pizza que me acaba de generar un hambre infinito. Que pintaza!

    ResponderEliminar