15/9/21

[#Restaurant] Chirashi Cadaqués

El Chirashi de Cadaqués, obert aquest passat mes de juny i propietat d'en Manel Vehí, el bartender del Boia Nit, ofereix sushi per emportar, tot i que també disposa de dues barres petites per si vols menjar in situ.

La passió d'en Manel pel sushi des de fa temps l'ha portat a obrir aquest local amagat però que si us agrada la cuina japonesa no us podeu perdre.


A la seva carta trobareu diferents niguiris, oniguiris i chirashi que us prepararan al moment i que us podeu endur en una atractiva caixa de fusta i embalatge ecològic.

La safata d'assortiment val 24'50 per una persona, 49 per dues i 98 per quatre comensals.


També teniu la possibilitat d'encarregar-los i menjar-los al Boia Nit, mentre feu un dels seus cocktails.
 
 
Nosaltres, com que hi vam anar al migdia, vam degustar un assortit variat amb diferents peces; 

- Nigiris de tonyina bluefin


- Nigiris de salmó amb els seus ous


- Nigiri de peix mantega


- Nigiri d'okonomyake (truita japonesa)


- Nigiri de gamba

 
- Uramaki de tonyina

- Uramaki de salmó


- Oniguiri d'anguila fumada amb salsa kabayaki 


Precisament l'oniguiri, la peça gran triangular d'arròs de sushi amb base d'alga nori, furikake,  era farcida d'anguila fumada i acabada amb sèsam torrat i salsa de soja.


A mi personalment em va agradar molt l'oniguiri, no l'havia tastat mai i em va sorprendre.

Els podies acompanyar amb wasabi i salsa de soja i et serveixen palillos per menjar-lo.


Quan a la beguda, la meva parella va fer una cervesa japonesa, la Sapporo. Una cervesa suau que lliga bé amb el sushi.
 

Jo un granissat de llimona, lemongrass i té matxa, molt bo i que maridava bé amb el sushi.
 

La presentació era bona, el producte era ben fresc i la quantitat correcte, vam quedar satisfets.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario