10/9/21

[#Recepta] Noodles d'arròs amb albergínia

Des del nostre viatge a Tailàndia que ens vam fer fans dels noodles, abans no els havíem tastat mai, doncs no eren tan habituals com ara.

Avui us en faig un amb albergínia, que està en plena temporada!


Noodles d'arròs amb albergínia 

Ingredients per a 2 persones:
  • 125 gr. de noodles d'arròs
  • 2 albergínies mitjanes
  • salsa vegetal Yondu o de soja
  • sal i pebre
  • oli d'oliva verge extra

Elaboració:

En primer lloc, rentem bé les albergínies i les tallem a daus petits.


Agafem una paella, afegim un raig d'oli i les albergínies tallades, les salpebrem i les coem a foc baix fins que quedin ben tovetes.


Paral·lelament posem els noodles a bullir, tal com indica el fabricant.


Una vegada tenim els noodles fets, els colem i els posem a la paella amb l'albergínia, afegim un bon raig de salsa Yondu i remenem per tal que s'impregnin els sabors.



Consells d'elaboració:

Jo només hi he posat albergínia però podeu afegir tantes verdures com vulgueu, amb pebrot vermell, pastanaga i una ceba, tal i com hem fet altres vegades queda boníssim. I si a més hi afegim alguna proteïna animal com pollastre, o llagostins o algun fruit sec, ja obtenim un plat ben complert.


Si voleu veure algunes d'aquestes receptes que ja hem fet:




Valor nutricional:

Tal i com podeu veure es tracta d'un plat complert, ja que tenim els hidrats de carboni dels noodles, les verdures i la proteïna, ja sigui de la carn, el peix o la fruita seca. A més de greix de l'oli d'oliva de saltejar les verdures.


Així doncs podríem acompanyar el plat amb una bona amanida i una fruita de postres i tindríem un àpat ben equilibrat i saludable.


Maridatge:

Com que els noodles porten salsa de soja queden bons amb una cervesa fluixa, com alguna de japonesa o alguna de nostre rossa de baixa graduació.





Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!


No hay comentarios:

Publicar un comentario