Avui us porto una recepta que tan ve de gust a l'estiu com a l'hivern i és un plat que sol agradar força a tothom, petits i gran, però que potser no acostumem a fer massa i això que és molt senzill!
Arròs tres delícies
Ingredients per a 2 persones:
- 200 gr. d'arròs especial per a sushi d'ABCRice
- 50 gr. de pernil dolç
- un grapat de pèsols
- dues pastanagues mitjanes
- una truita francesa de 2 ous
- sal i pebre
- oli d'oliva verge extra
- salsa Yondu
Elaboració:
En primer lloc rentem l'arròs ben net, fins que l'aigua surti clara.
El posem a bullir durant 10 minuts per tal que quedi al punt. Al mateix temps bullim la pastanaga.
Fem també la truita, jo he fet dues truites, així queden més primes i més rossetes.
Una vegada les tenim la les tallem a tires i les incorporem a la paella amb el pernil dolç.
Finalment incorporem l'arròs i la pastanaga tallada a daus.
Barregem tot i coma toc final afegim la salsa Yondu que ens hi aportarà el toc umami tan bo i característic.
Consells d'elaboració:
Es pot fer servir arròs llarg o basmati per tal que el gra quedi solt.
Normalment es fa amb salsa de soja, que hi queda molt bé.
Enlloc de pernil dolç també hi podrieu posar gall d'indi i també hi ha gent que hi afegeix gambes o pollastre, cosa que també hi queda molt bo.
Comentari dietètic:
Es tracta d'un plat molt complert i molt saludable ja que ens aporta hidrats de carboni d'absorció lenta, i proteïna, del pernil dolç i els ous, alhora que una part de greix del rovell.
Només hauriem d'acompanyar el plat amb una bona amanida verda i acabar amb una peça de fruita.
També s'ha de vigilar si sou hipertensos amb la salsa de soja, en aquest cas la podeu ometre o bé afegir-la baix en sal, ja que hi dóna molt bon gust.
Maridatge:
Es podria combinar amb una cervesa suau ben fresqueta.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario