24/1/20

[#Restaurant] Urban Coffee

Ja era hora que a Figueres obrissin un local on no només pots menjar saludable sinó que a més t'hi fan sentir a gust. A Urban Coffee cuiden els detalls, tan en la qualitat del que ofereixen com el bon tracte. A més és un espai molt bufó, petit però molt acollidor, on només d'entrar ja et mimen.


Les dues noies que ho porten són molt amables i atentes i això es nota de seguida.

El local està molt ben ubicat, en plena zona cèntrica i de botigues de Figueres, amb lo qual és ideal per fer-hi un bon esmorzar, un brunch, un dinar de migdia o un berenar.

Disposen d'una carta molt complerta amb moltes opcions healthy a triar, des de les seves torrades, tortitas, focaccies, truites, hamburgueses de carn i vegetals i bagels, fins a amanides molt complertes i pokes bowls molt equilibrats. I per postres no us podeu perdre els seus pastissos que van variant cada dia. Tots ells estan fets sense sucre, alguns fent servir dàtils per donar dolçor.



També cal remarcar els smoothies que et fan al moment i que són a base de vegetals i fruites.
I encara tenim un punt de valor afegit més, i és que les palletes que posen a les begudes són biodegradables ja que segons em van explicar, intenten tenir màxima cura amb el medi ambient, evitant l'ús de plàstics.


Concretament en fan cinc; el detox, l'antioxidant, el refrescant i digestiu, l'energètic i el wellness. Pel nom que tenen ja us podeu imaginar una mica de que estan fets però si voleu saber què porten us recomano que aneu a l'Urban Coffee i els aneu provant tots.

Jo vaig anar-hi un migdia i vaig poder tastar diferents plats, ja que va ser difícil triar-ne només un.

Primer de tot em va cridar l'atenció l'smoothie antioxidant que porta remolatxa, pastanaga, maduixa, papaia i llimona. Està boníssim, no és gens empalagós i entra molt bé. Jo el vaig beure durant el dinar i em va lligar molt bé amb tots els plats.


Em van dur un detall de la casa per tastar, humus de remolatxa amb bastonets de pastanaga i dos falàfels, ja que jo estava indecisa entre dos poke bols i precisament un d'ells els portava i al decantar-me per l'altra, els vaig poder tastar igualment. Veieu el que us comentava del bon tracte?


Les croquetes de cigrons estaven perfectes, tan d'espècies com de textura. I l'humus molt fi.


Després vaig menjar un focaccia de verdures de temporada amb formatge de cabra i mare meva, quin entrepà tan bo. Val que a mi m'agrada molt la focaccia, i les verdures escalivades també i si a sobre porta formatge de cabra ja és el sumum.


Un entrepà amb un pa cruixent i bo, amb una generosa quantitat de pebrot i albergínia escalivada i carbassó a la planxa rematat amb un tall de rulo de cabra. Tot ben calent i servit com un planxat. Una delícia d'entrepà.


També tenen la focaccia Urban Sandwich que fa una bona pinta, vaig estar dubtant si demanar-la, a la propera me la demano i us l'ensenyo i si hi aneu abans vosaltres ja m'explicareu ;)


No volia marxar d'allà sense tastar un dels seus plats estrella, el poke bowl. A la carta en fan tres de diferents; el de falàfel que us he nomenat abans, el de pollastre i el de salmó. Jo em vaig decantar pel peix i portava: arròs sushi amb salmó, edamame, remolatxa, wakame, advocat, cacauets i mango.
El serveixen acompanyat amb un petit bol de salsa de soja.


Un plat molt complert i equilibrat i el qual està pensat per fer plat únic, ja que porta tots els nutrients necessaris i un gramatge calculat per una dietista per tal de tenir la ració d'hidrats de carboni, proteïna i greixos que necessites.


Aquest punt com a dietista-nutricionista que sóc el vaig trobar molt interessant. Així saps que pots dinar un poke bowl dels seus amb la tranquil·litat que estaràs ben nodrida. Què us sembla?


I ara ja passem a les postres, que com us explicava abans, estan fetes amb altres ingredients com fruits secs, coco, entre altres per tal de substituir el sucre.


Em van servir un Carrot Cake, perquè ja sabien que m'agradava i no volien que em quedés sense, impressionant.


Un tros d'un pastís de pastanaga que mai diríeu que no porta sucre, perquè està al seu punt de dolçor i cobert amb una xocolata amb gust de cacau potent. També anava farcit de la seva crema blanca, cosa que encara el feia més amorós. I a més molt ben presentat, coronat amb una nou i amb fruites d'acompanyament; maduixa, coco i aranyons que són uns bons antiox.


Per rematar el bon dinar un tallat fet amb cafè de qualitat molt gustós i una bona llet.


En resum, ja ho veieu, un espai molt agradable amb plats diferents que avui dia no es troben a qualssevol lloc, perquè Urban Coffee no és qualssevol lloc i si no us ho creieu aneu i ja m'ho sabreu dir.

I abans d'acomiadar-me un parlaré del preu perquè realment la relació qualitat-preu em va semblar excel.lent. Els smoothies valen 2'90 euros, la focaccia de verdures 4'00, el poke de salmó 6'00 euros, el pastís 3'50 euros i el tallat 1'40 euros. Tot plegat 17'80 euros, que me'n dieu, us entren encara més ganes d'anar-hi oi?



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario