23/8/21

[#Recepta] Carpaccio de meló amb encenalls de pernil

Avui fem una recepta estiuenca, bona per passar la calor, la set i la gana :)



Carpaccio de meló amb encenalls de pernil
Ingredients per a 2 persones:
  • 1 tallada de meló de Vit&Fruit
  • 100 gr. d'encenalls de pernil Duroc
  • sal, oli i pebre (a gust de consumidor)


Elaboració:

S'agafa la tallada de meló i amb l'ajuda d'una ganivet pelador es fan talls molt finets de meló i es van disposant al cim del plat.


Els pots posar tal qual o per a una millor presentació enrotllar-los sobre si, tot dibuixant una rosa, com us proposo en aquesta recepta.

Queda molt bé si tens convidats i és molt fàcil i ràpida de preparar.


Consells de degustació:

Es podria canviar el pernil, si voleu ser més originals per una cecina de bou, que li aportarà un punt i sabor diferent.

Valor nutricional:

Es tracta d'un plat excel·lent per començar un àpat, ja que ens aporta frescor i vitamines del meló, a més de proteïna i greixos bons del pernil, sobretot si l'agafem ibèric.

A més és un plat molt lleuger, ja que el meló porta mol poques calories i ens hidrata molt.


Maridatge:

Aquest plat, al ser un entrant fresc combina molt bé amb una copeta de cava freda.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario