Avui fem una recepta estiuenca, bona per passar la calor, la set i la gana :)
Carpaccio de meló amb encenalls de pernil
Ingredients per a 2 persones:
- 1 tallada de meló de Vit&Fruit
- 100 gr. d'encenalls de pernil Duroc
- sal, oli i pebre (a gust de consumidor)
Elaboració:
S'agafa la tallada de meló i amb l'ajuda d'una ganivet pelador es fan talls molt finets de meló i es van disposant al cim del plat.
Els pots posar tal qual o per a una millor presentació enrotllar-los sobre si, tot dibuixant una rosa, com us proposo en aquesta recepta.
Queda molt bé si tens convidats i és molt fàcil i ràpida de preparar.
Consells de degustació:
Es podria canviar el pernil, si voleu ser més originals per una cecina de bou, que li aportarà un punt i sabor diferent.
Valor nutricional:
Es tracta d'un plat excel·lent per començar un àpat, ja que ens aporta frescor i vitamines del meló, a més de proteïna i greixos bons del pernil, sobretot si l'agafem ibèric.
A més és un plat molt lleuger, ja que el meló porta mol poques calories i ens hidrata molt.
Maridatge:
Aquest plat, al ser un entrant fresc combina molt bé amb una copeta de cava freda.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario