Cigrons amb xoriç
Ingredients per a 2 persones
- 500 grs de cigrons de Pasión Manchega
- 250 ml de brou de carn
- 75 grs de xoriç
- 2 dits de vi de Pedro Ximénez
- julivert
- oli d'oliva, sal i pebre
Elaboració
Quan veiem que els cigrons han absorbit gairebé tot el suc, ja podem treure i emplatar.
Consells de degustació
Doncs si som dels que ens agrada sucar, podem preparar el plat amb una mica més de brou i tancar el foc abans que tot el suc quedi absorbit, d'aquesta manera després podrem sucar-hi una mica de pa.
Valor nutricional
La llegum destaca pel seu contingut en fibra i el seu aport en potassi.
Se n'haurien de menjar entre 2 i 3 cops per setmana, ja que són molt saludables.
Sembla que abans es menjaven més sovint i s'ha perdut una mica amb el pas del temps, però en canvi se n'hauria de consumir en aquesta freqüència ja que són molt saludables, són econòmiques, molt beneficioses per l'organisme i al mateix temps, molt versàtils, ja que permeten molts tipus de preparacions diferents.
No hay comentarios:
Publicar un comentario