8/7/21

[#Restaurant] Kaos pizza

Des que han obert la pizzeria Kaos a Figueres que volem demanar una pizza ja que ens n'havien parlat molt bé, així que aquest dimecres per fi la vam tastar!


Vam encarregar-la per telèfon i al cap de mitja horeta ja la vam poder anar a buscar.

La carta és molta variada, en tenen de més típiques, unes de mar que són molt originals i unes de muntanya. Aquí entra la indecisió a l'hora de triar, que fem mar o muntanya? O més tradicional?


Finalment ens vam decantar per una amb carn, concretament la Hera, amb tomàquet, mozzarella, magret d'ànec, ceba, xampinyons i shots de foie.

La pizza és força gran, lo suficient per menjar-ne una entre dos.

La massa és bona, cruixent, pel meu gust amb una mica massa de vora potser.


Però en quant als ingredients els vaig trobar una mica escassos. Per exemple, el magret sí que n'hi havia, però en canvi el foie no s'hi notava, cosa que em va deixar amb les ganes.
Per altra banda, el magret pel meu gust hi va quedar una mica dur, ja que em costava de menjar. 
Una cosa a destacar, és que vaig demanar si era possible que una meitat de la pizza fos sense ceba i sense problemes m'ho van fer així, cosa que s'agraeix.
Això és perquè gairebé totes les pizzes de la seva carta tenen ceba i potser no a tothom li agrada i complica el fet de triar-ne una. 


En general, aquesta pizza a mi no em va saber agradar massa, penso que si n'haguéssim triat una altra de diferent segurament hauríem quedat més contents.

Abans de triar-la, vaig estar-ne mirant les seves fotos d'instagram i he vist que fan molt bona pinta, amb una quantitat molt generosa d'ingredients. Potser personalment em vaig quedar amb les ganes de tastar una Galatea, que la veig més contundent, si un dia la tasto us la ensenyo, doncs no m'agradaria quedar-me amb una idea equivocada.


Els que em coneixeu ja sabeu que sóc molt tiquis-mikis amb això del menjar però és que m'agrada menjar bé i m'ho miro molt, és la meva feina ;)


En quant a la relació qualitat-preu, aquesta pizza és la més cara de la seva carta, uns 13 euros, pels ingredients que porta, és clar, l'ànec i el foie, però tenint en compte que no hi vaig notar el foie, potser la trobaria una mica massa cara.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario