12/10/21

[#Restaurant] Pizzeria Marghe 1889

Quin gran descobriment el que vam fer per casualitat, l'autèntica pizza napolitana a la Pizzeria Marghe 1889!
 

A Girona hi són des de principis d'aquest any, tot i que a Lloret de Mar i són de fa més temps i veient l'èxit que tenen van decidir venir a la capital.

El local és petit i desenfadat, decorat amb fusta i motius italians, amb marques pròpies com aperitius o salses de tomàquet.

Nosaltres hi hem anat en dues ocasions i així hem pogut tastar quatre pizzes i totes elles ens han encantat. Segons ens va explicar el pizzaiolo, el que diferencia les pizzes napolitanes és la seva massa, amb llargues hores de fermentació que fan que en resulti una massa esponjosa i elàstica que quan la proves segur que la vols repetir.
 

No en tinc cap dubte, mai havia tastat una pizza amb aquest tipus de massa i la veritat és que em va sorprendre agradablement. Es tracta d'una massa més gruixuda que quan la mossegues i notes aquesta esponjositat, no te n'oblides tan fàcilment ;)

La seva carta de pizzes és molt variada i els seus ingredients de primera qualitat. Algunes pizzes són de temporada, cosa que et permet provar diferents pizzes a més de gaudir dels seus ingredients al seu punt màxim d'esplendor.
 

Us deixo les que vam tastar nosaltres;

La Parma

Portava tomàquet, mozzarella, pernil de Parma, Parmesà i rúcula.


Una pizza amb caràcter i amb gustos més marcats.
 


El pernil de Parma és suau, però combinat amb el Parmesà li queda molt bé i amb el toc de la rúcula, acaba d'arrodonir la pizza.
 

Cuatre formatges 

Porta una crema de selecció de formatge italians, formatge fresc Ricotta, galeta cruixent de Parmesà i pebre negre fresc mòlt
 
 
Un pizza fina i delicada, amb una mescla de formatges molt suau i on tens el punt crunch del Parmesà.



Diavola

Porta Mozzarella, salsa de tomàquet del Vesubi (Nàpols), salami italià, guindilla seca triturada i alfàbrega


Aquesta pizza en un principi era més reàcia a tastar-la però sort que la vaig demanar, ja que també em va agradar.


No pica en un excés, sinó que està al punt i el salami italià sorprèn, res a veure amb el que tenim en ment, sent el seu més magre i potent de gust.


Calzone

Que porta tomàquet natural, mozzarella i pernil dolç 
 
 
No em solen agradar les calzones perquè les trobo més seques, però aquesta estava realment boníssima, tant la massa, toveta i esponjosa com el farcit que era molt generós.


L'obries i entre la massa i els fils de formatge que feia, cada mos era una delícia.

Per afegir a les pizzes t'ofereixen el seu oli picant, que en algunes hi queda millor que en altres i que uns piquen més que altres també...
 

La veritat és que totes les pizzes que vam menjar ens van agradar molt, no sabríem amb quina quedar-nos :)


Quan a la relació qualitat-preu és molt correcte, ja que hem de tenir en conte que fan la massa in situ i que els ingredients que hi posen són de qualitat. 

Els preus de les pizzes oscil·len entre els 9 euros que val la Margarita fins als 14 les més gourmet.

Us recomano que hi aneu almenys una vegada tan sols per tastar la seva massa, segur que us agradarà!





Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

4 comentarios:

  1. Que buen post, es dificil encontrar este tipo de post, con ideas de primera mano, se nota que el post esta tratado con mucho cariño, muy buen trabajo!!

    ResponderEliminar
  2. Muy buena pinta la receta, buen trabajo y gracias por compartir la receta

    ResponderEliminar
  3. Buenas fotografías y muy buena pinta

    ResponderEliminar