Ara que encara fa calor aprofitem per fer els últims plats d'estiu, plats refrescants i lleugers que venen molt de gust quan les temperatures són altes.
Crema freda de cogombre i iogurt
Ingredients per a 2 persones:
- 500 gr. de cogombre
- 250 gr. de iogurt grec
- 250 ml d'aigua freda
- sal
- anet
- oli d'oliva verge extra
Elaboració:
En primer lloc, rentem bé el cogombre i el pelem.
El tallem a rodelles i el posem al got del turmix. Afegim el iogurt, l'aigua freda, sal, oli d'oliva verge extra i anet i ho batem tot bé fins que ens quedi ben fi.
Consells de degustació:
Jo he fet servir el iogurt grec però podeu fer-la amb iogurt natural o fins i tot desnatat, si voleu cuidar la línia.
També hi podeu afegir crostonets de pa a l'hora de servir la crema.
Valor nutricional:
El cogombre aporta molt poques calories ja que principalment està compost per aigua. El fet d'afegir iogurt fa que hi aportem proteïna i greix, però tot i així el plat segueix sent lleuger.
La crema freda de cogombre i iogurt és ideal com a aperitiu, servida en un vaset, com a entrat o com a primer plat si al darrera ens fem un plat de carn i/o peix.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario