30/8/21

[#Recepta] Crema freda de cogombre i iogurt

Ara que encara fa calor aprofitem per fer els últims plats d'estiu, plats refrescants i lleugers que venen molt de gust quan les temperatures són altes.


Avui us porto una recepta molt fàcil de fer i que queda molt bona!


Crema freda de cogombre i iogurt

Ingredients per a 2 persones:
  • 500 gr. de cogombre
  • 250 gr. de iogurt grec
  • 250 ml d'aigua freda
  • sal
  • anet
  • oli d'oliva verge extra


Elaboració:

En primer lloc, rentem bé el cogombre i el pelem.
El tallem a rodelles i el posem al got del turmix. Afegim el iogurt, l'aigua freda, sal, oli d'oliva verge extra i anet i ho batem tot bé fins que ens quedi ben fi.


Emplatem i afegim un bon raig d'oli d'oliva.


Consells de degustació:

Jo he fet servir el iogurt grec però podeu fer-la amb iogurt natural o fins i tot desnatat, si voleu cuidar la línia.
També hi podeu afegir crostonets de pa a l'hora de servir la crema.



Valor nutricional:

El cogombre aporta molt poques calories ja que principalment està compost per aigua. El fet d'afegir iogurt fa que hi aportem proteïna i greix, però tot i així el plat segueix sent lleuger.

La crema freda de cogombre i iogurt és ideal com a aperitiu, servida en un vaset, com a entrat o com a primer plat si al darrera ens fem un plat de carn i/o peix.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!


No hay comentarios:

Publicar un comentario