6/9/21

[#Producte] @llagurt Gelat de iogurt

A l'estiu a tots ens agrada fer un gelat, però a vegades pensem que no és massa saludable, doncs que me'n dieu del gelat de iogurt?

A Llagurt, una empresa de dues emprenedores gironines especialitzada en l'elaboració i venda de llagurts gelats artesans i llagurt natural trobarem precisament un producte alternatiu al gelat tradicional caracteritzat pel seu contingut baix en greixos i pel seu bon gust.


El gelat en si és molt saludable, ja que a més ens aporta un bon contingut de calci i vitamina D, A i B2 i proteïnes.

Llagurt utilitza la recepta tradicional del iogurt grec fresc, natural i cremós com a base. 


Per afegir disposa d'una gran varietat de toppings entre els quals escollir.

Quan als toppings, aquí ja està en les vostres mans l'elecció, poden ser ben sans o no tan sans ;)



Tenen fruita tallada: kiwi, meló, síndria, mango, pinya, maduixes, gerds i aranyons. També fruits secs com nous, ametlla o ametlla mòlta i després els més llaminers com ara cacauets coberts de xocolata negre i blanca, també garapinyats, galetes, entre altres xocolates i cereals.


Jo com a dietista trobo que és un bon berenar, si agafem el iogurt gelat amb fruita tallada i alguna nou, per exemple, fins i tot amb alguna de les seves salses artesanes, com ara la de maduixa.

També ens pot servir per postres, si anem a algun restaurant i no en fem in situ, podem fer un gelat tot passejant o si volem cuidar la línia i demanar unes postres menys calòriques que el acostumem a tenir a la carta.


De gust és molt bo i el fet d'afegir tants toppings com vulguis, encara el fa més atractiu i divertit, tant per petits com per grans ;)


Jo m'he demanat un Iogurín XXL, que porta una salsa a triar entre totes les que tenen, moltes artesanes, fruita tallada, la que prefereixis, el gelat de llagurt i tots els toppings que t'agradin, a més d'una altra salsa a triar.

El meu concretament és amb salsa de xocolata, mango, pinya, mores i aranyons, el llagurt i molt toppings, en aquest cas els que portaven xocolata i coronat amb salsa casolana d'Oreo, boníssima!


A les 27  iogurteries que tenen repartides per Catalunya i Perpinyà  podeu trobar la varietat de productes que ofereixen, perquè a part de gelat de iogurt, també ofereixen creps, sucs de fruita i sorbets, xocolates, frapuccinos, llagurt per emportar, gelats de fruita natural i ara una novetat molt interessant, el gelat d'açaí. D'aquest us en parlaré en el proper post!





Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario