13/9/24

[#Gastronomia] 1r Fòrum Ciutat de Figueres


Reserveu-vos les dates del cap de semana del 5-6 d'Octubre perquè arriba el Fòrum Ciutat de Figueres @forumgastronomicciutat organitzat per @incatisgirona i @ajfigueres ! Una plataforma de divulgació i coneixement de productes del territori.


🗓️ Divendres:
Es celebrarà el 1r concurs El Millor Brunyol de l'Empordà a @escolahostaleriafigueres .




🗓️ Dissabte:
A la Sessió Dolça, en descobrirem el guanyador i la seva recepta.
A la Sessió Salada, podrem veure la @llagostadelcapdecreus de la mà de Lluís Fernández dels @elspescadorsllanca i també a l'equip del @pacoperezmiramar amb els seus arrossos.


A part, també trobarem els cocktails amb @manel.vehi del @boianit de Cadaqués, xerrada amb en Salvador García-Arbós i el @fornllevat, i dos pesos pesants dins el món gastronòmic com són en Jaume Subirós del @motelemporda amb la seva versió dels Taps de Cadaqués i en Ramon Duran del @hotelduran amb la seva famosa Crepe Suzette.

A més, tindrem @lacuinadelvent amb la seva proposta culinària on la figa en serà la protagonista i acabarem amb un maridatge de dolços i vins de la @do_emporda de la ma d'en Salvador García-Arbós.


🗓️ Diumenge:
A la Sessió Dolça, de la mà de @pastisseriafabrega veurem la Flaona, el dolç típic figuerenc amb més de 200 anys d'història.


A part, en @gereztoni de @castellperaladarestaurant ens deleitarà amb una sessió temàtica de formatges gironins.

Tanquem amb la família Jordà, de @emporiumhotelrestaurant de Castelló d'Empúries, on ens parlaran de la cuina mar i muntanya.

🍯 I a més a més, hi haurà paradetes d'artesania i de productors de proximitat durant tot el cap de setmana!

Podreu reservar entrades a través de la web https://www.forumgastrociutat.cat

Crèdit fotos:
+ @pastisseriafabrega
+ Restaurant Miramar by Paco Perez
+ @motelemporda
+ @hotelduran
+ @lacuinadelvent
+ @gereztoni
+ @emporiumhotelrestaurant

Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario