17/9/21

[#Restaurant] @boia_nit - Boia Nit

Cadaqués agrada! Si, és un poble preciós que té un encant personal i de fet nosaltres el tenim a tocar, per tant sempre algun dia ens hi arribem. 

Per la diada d'enguany hi vam anar a dinar i a fer un cocktail a última hora de la tarda al Boia Nit, un bar molt conegut que data del 1946 i que ara regenta en Manel Vehí, conegut mundialment per les seves elaboracions cocteleres.
 
Per Bar Boia hi han passat moltes celebritats i és un lloc de referència si vas a Cadaqués que no et pots perdre.

Seure a les seves taules davant del mar, amb el paisatge de Cadaqués mentre el sol es va ponent no té preu i si, a més, ho acompanyés amb un bon cocktail, la combinació no pot ser millor.

La carta de cocteleria és molt extensa, per començar els gintònics ja en tenen la seva pròpia i aleshores n'hi ha una de ben complerta amb diferents combinacions, fins i tot n'hi ha alguns sense alcohol.

Trobem cocktails amb base de vodka, amb rom anyell, amb tequila, amb ginebre i diferents combinacions amb sucs de fruita, alguns coronats amb escumes o fums, entre altres presentacions.
 

La meva parella va decidir prendre'n un amb tequila, que ell és de sabors més secs. El seu era un:

- Acapulco, que porta tequila, aranja, lemongrass i romaní. 
 

La presentació era molt xula i el gust li va encantar. De sabor intens, amb un punt picant, que li donava un equilibri excel·lent al conjunt.


I jo que sóc més de sabors dolços, em vaig deixar aconsellar pel cambrer i vaig demanar:

- La Grota, que porta ginebra, suc de maduixa, suc de llima, espígol i sucre líquid.

Te'l serveixen en un porronet molt cuco i una copa oberta amb glaçons i esferificacions, que són petites boletes que trobes mentre vas bevent i que t'exploten a la boca!
 

Un cocktail excel·lent, de molt bon gust, ben equilibrat, gens alcohòlic i amb el punt just de dolç.
 

Quan al preu la majoria valen 9'80 euros, una relació qualitat-preu que torbo correcte.

La veritat és que ens van agradar molt, vam acabar el dia a Cadaqués amb un bon sabor de boca ;)Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario