9/8/21

[#Producte] Xocolata amb mel

Els que hem llegiu habitualment ja sabeu com m'agrada provar aliments nous, sobretot d'altres llocs.
Per això quan viatgem sempre intentem no només tastar tan com podem la gastronomia local, sinó també comprar-ne per portar-ne a casa nostre, tant per nosaltres com pels pares.

En aquest cas us volia parlar d'una xocolata curiosa que em van dur els meus sogres de Tenerife, una xocolata amb mel.

Es tracta d'una xocolata que s'elabora a l'Illa, concretament a Icod De Los Vinos,  des del 1935 que s'anomena La Legalidad i que s'ha fusionat amb amb l'empresa de mel del Teide Zum Zum, oferint una xocolata amb la seva mel multifloral del Teide.


No es tracta de la primera xocolata amb mel de la història però si de dues empreses de Tenerife oferint-ne. Hi ha diferents varietats, amb llet i anacards o ametlles, amb llet i negre amb un 55% de cacau i també amb ametlles.


Nosaltres hem tastat la negre, ja que és la que li agrada a la meva parella i tot i que a mi m'agrada amb llet, ho sé, seria millor que m'acostumes a menjar-ne amb més percentatge de cacau, però em resisteixo :), aquesta la tastaré que fa molt bona pinta!


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario