18/8/21

[#Recepta] Verdures saltejades

A casa som molt de menjar verdures i és que les verdures són bonissimes!!! 

Sempre penso que a la gent que no li agraden és perquè no saben menjar-les, no em digueu que en una lassagna o en plats d'arròs o saltejades no són delicioses.


Jo us proposo una manera fàcil i bona de menjar-les i que serveixen com a primer plat d'un àpat o com a acompanyament d'un segon, ja sigui carn, peix, llegums o ous, queden bé amb tot!
Nosaltres les hem menjat com a guarnició d'un secret de porc.

Verdures saltejades

Ingredients per a 2 persones:

  • 300 gr. de mongeta verda fina
  • 300 gr. de patates baby
  • 2 pastanagues
  • sal i pebre
  • oli d'oliva verge extra

Elaboració:

Es renten totes les verdures i es tallen petites.
Posem un bon raig d'oli d'oliva en una paella i quan estigui ben calent hi saltegem les verdures amb sal i pebre.

Les anem girant i les coem fins que veiem que la patata estigui cuita, que lo principal, ja que les altres les podem menjar més al dente o no, a gust de consumidor.


Consells de degustació:

Podem fer servir les verdures que mes ens agradin o que corrin per la nevera abans no es malmetin.
Amb ceba queda molt bona la mescla, ja que sempre li aporta un toc dolç que hi fa molt bo. I si tenim pebrot verd o vermell també hi aporta un toc deliciós.
Ah, i amb xampinyons també!
També podriem afegir brocòli si no us agrada prou sol, ja que barrejat sempre queda bé.

Valor nutricional:

Es tracta d'un plat de verdures, és a dir, un plat ple de vitamines, minerals i fibra. Molt saludable.
La única cosa és que hem de vigilar no utilitzar un excés d'oli ja que sempre és millor afegir-lo en cru per tal de conservar totes les seves propietats.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario