13/2/17

Formatge: Pérail Papillon

Le Pérail es tracta d'un formatge francès de llet pasteuritzada d'ovella. De la zona d'Aveyron, regió d'Occitània, juntament amb el Roquefort, és un dels seus formatges típics.

La seva crosta és blanca, ferma i lleugerament ondulada.

La seva pasta és fina, flexible, untuosa i fundent. De color blanca i molt cremosa. Conté un 55% de matèria grassa.


De gust suau, amb un lleuger toc a mantega i amb notes làcties fresques.


Conservació:

Entre 2ºC i 8ºC i consumir a temperatura ambient per apreciar tots els seus sabors.

Consells de degustació:

Amb una melmelada de fruits vermells queda bonissim.

Maridatge:

Amb un vi blanc servir fresquet queda molt bé.


Fitxa tècnica

Origen: França, Roquefort Papillon, Aveyron
Maduració: 20 dies
Pes i forma: 100 g. rodó
Dimensions: D. 7 cm aproximadament 
Llet: ovella 
Classificació: fresc madurat
Productor: varis

Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario