28/10/19

[#Recepta] Amanida amb formatge de cabra i nous

A l'estiu les amanides és quan venen més de gust i si porten formatge millor, oi?

Segur que els que sou formatgers com jo creieu que si, per això hem fet aquesta amanida amb el formatge com a protagonista, es tracta del formatge artesà de cabra de pell florida de La Tossa, que hi aporta un gust intens i persistent.

Amanida amb formatge de cabra i nous


Ingredients:
  • Barreja d'enciams: batavia, escarola i lollo rosso
  • Tomàquet de la pera ben madur
  • Pastanaga
  • Formatge de cabra pell florida de La Tossa
  • nous
  • Vinagre de Modena en xarop
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre negre


Elaboració:

Posem la barreja d'enciams en un plat i afegim la pastanaga tallada a rodelles i el tomàquet.
Incorporem el formatge tallat a daus i les nous.
Amanim amb el vinagre i l'oli i salpebrem.
Servim l'amanida fresqueta de nevera.


Consells de degustació:

Aquesta amanida admet moltes variants i ingredients diferents, com ara enciam francès, rucula, endívies, raves, entre altres.
Quan a l'amaniment nosaltres hem optat pel vinagre de Modena en forma de xarop ja que és més dolç i hem pensat que amb el gust més fort del formatge quedaria més bé.


Valor nutricional:

És un plat ideal per a fer un sopar, amb una fruita de postres o un iogurt.
Tenim un àpat complert i que ens aporta vitamines, proteïnes, greixos i fibra.


Nota:

Recordeu que quan més colors afegiu a l'amanida més variada serà i més vitamines i antioxidants diferents obtindrem.




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario