A l'estiu les amanides és quan venen més de gust i si porten formatge millor, oi?
Segur que els que sou formatgers com jo creieu que si, per això hem fet aquesta amanida amb el formatge com a protagonista, es tracta del formatge artesà de cabra de pell florida de La Tossa, que hi aporta un gust intens i persistent.
Amanida amb formatge de cabra i nous
Ingredients:
Elaboració:
Posem la barreja d'enciams en un plat i afegim la pastanaga tallada a rodelles i el tomàquet.
Incorporem el formatge tallat a daus i les nous.
Amanim amb el vinagre i l'oli i salpebrem.
Servim l'amanida fresqueta de nevera.
Consells de degustació:
Aquesta amanida admet moltes variants i ingredients diferents, com ara enciam francès, rucula, endívies, raves, entre altres.
Quan a l'amaniment nosaltres hem optat pel vinagre de Modena en forma de xarop ja que és més dolç i hem pensat que amb el gust més fort del formatge quedaria més bé.
Valor nutricional:
És un plat ideal per a fer un sopar, amb una fruita de postres o un iogurt.
Tenim un àpat complert i que ens aporta vitamines, proteïnes, greixos i fibra.
Nota:
Recordeu que quan més colors afegiu a l'amanida més variada serà i més vitamines i antioxidants diferents obtindrem.
Segur que els que sou formatgers com jo creieu que si, per això hem fet aquesta amanida amb el formatge com a protagonista, es tracta del formatge artesà de cabra de pell florida de La Tossa, que hi aporta un gust intens i persistent.
Amanida amb formatge de cabra i nous
Ingredients:
- Barreja d'enciams: batavia, escarola i lollo rosso
- Tomàquet de la pera ben madur
- Pastanaga
- Formatge de cabra pell florida de La Tossa
- nous
- Vinagre de Modena en xarop
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
- Pebre negre
Elaboració:
Posem la barreja d'enciams en un plat i afegim la pastanaga tallada a rodelles i el tomàquet.
Incorporem el formatge tallat a daus i les nous.
Amanim amb el vinagre i l'oli i salpebrem.
Servim l'amanida fresqueta de nevera.
Consells de degustació:
Aquesta amanida admet moltes variants i ingredients diferents, com ara enciam francès, rucula, endívies, raves, entre altres.
Quan a l'amaniment nosaltres hem optat pel vinagre de Modena en forma de xarop ja que és més dolç i hem pensat que amb el gust més fort del formatge quedaria més bé.
Valor nutricional:
És un plat ideal per a fer un sopar, amb una fruita de postres o un iogurt.
Tenim un àpat complert i que ens aporta vitamines, proteïnes, greixos i fibra.
Nota:
Recordeu que quan més colors afegiu a l'amanida més variada serà i més vitamines i antioxidants diferents obtindrem.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario