14/10/20

[#Producte] @lactics_peralad Llet d'ovella

A Mas Marcè fa sis generacions que es dediquen a fer de pastors. El seu ramat d'ovelles s'alimenta de cereals i pastures ecològiques de l'Empordà. I de la llet d'aquestes ovelles ripolleses en fan els iogurts i els recuits.


La veritat és que els seus productes són molt bons però jo us volia explicar que la llet d'ovella aporta beneficis indispensables per a una salut adequada.


Voleu saber quins són?

La llet d'ovella conté un 48% més de proteïna que el iogurt de llet de vaca.

Aporta el doble de calci que la llet de vaca i és més rica en vitamines com la A, B, C, D i E, a més de nivells més alts de biotina, magnesi, fòsfor, potassi i zinc.

Té un contingut més baix d'àcids grassos saturats

I és més digerible i per tant les persones amb intolerància a la lactosa poden gaudir-ne.

La llet d'ovella la podem trobar al mercat a punt per beure o d'una manera més fàcil com pot ser en forma de iogurt.


Mas Marcè elabora un iogurt d'ovella eco ideal per a obtenir totes aquestes propietats, ja que conté proteïnes d'alt valor biològic, calci i vitamines B2, A i D.

A més, el iogurt al ser de llet d'ovella eco contribueix a un bon manteniment de la flora intestinal i, per tat, és un aliment probiòtic.

La meva recomanació és que en prengueu un cada dia, ja sigui per esmorzar, a mig matí, com a postres després de l'àpat o per berenar.

D'aquesta manera ens beneficiarem de les seves propietats mentre ens cuidem i gaudim!Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario