Us presento un col-laborador nou al blog: Moncedillo, que es dediquen al món dels formatges i els iogurts de forma tradicional.
La seva petita fàbrica de formatges i iogurts situada al nord-oest de Segòvia neix amb l'esperit d'elaborar productes de llet d'ovella de la zona i de manera artesana.
La llet amb la qual elaboren els productes procedeix d'una única ramaderia composta d'ovelles de races Churra (85%) i Assaf (15%): la Societat Cooperativa de Cedillo de la Torre. Amb una alimentació acurada i un control sanitari garantit, proporciona la llet d'alta qualitat a partir de la qual fabriquen els seus productes. Aquesta ramaderia ha estat guardonada en múltiples ocasions amb diferents premis i no m'extranya la veritat perquè la qualitat del seu formatge és excel-lent.
La llet d'ovella que fan servir per a l'elaboració del formatge és munyida i processada a diari, una valuosa matèria prima.
Ingredients del formatge: Llet crua d'ovella, ferments làctics, quall i sal.
Formatge Gras: ES Mínim 45% MG/Es mínim 50%.
Fitxa tècnica:
Procedència: Segòvia, Espanya
Pes i forma: uns 340 grams
Dimensions: D.12-15 cm.
Llet: Ovella
Classificació: Fresc madurat
Productor: Moncedillo
Cata: és un formatge de pasta tova i gust intens, amb un toc de fruits secs.
La seva petita fàbrica de formatges i iogurts situada al nord-oest de Segòvia neix amb l'esperit d'elaborar productes de llet d'ovella de la zona i de manera artesana.
La llet amb la qual elaboren els productes procedeix d'una única ramaderia composta d'ovelles de races Churra (85%) i Assaf (15%): la Societat Cooperativa de Cedillo de la Torre. Amb una alimentació acurada i un control sanitari garantit, proporciona la llet d'alta qualitat a partir de la qual fabriquen els seus productes. Aquesta ramaderia ha estat guardonada en múltiples ocasions amb diferents premis i no m'extranya la veritat perquè la qualitat del seu formatge és excel-lent.
La llet d'ovella que fan servir per a l'elaboració del formatge és munyida i processada a diari, una valuosa matèria prima.
Ingredients del formatge: Llet crua d'ovella, ferments làctics, quall i sal.
Formatge Gras: ES Mínim 45% MG/Es mínim 50%.
Fitxa tècnica:
Procedència: Segòvia, Espanya
Pes i forma: uns 340 grams
Dimensions: D.12-15 cm.
Llet: Ovella
Classificació: Fresc madurat
Productor: Moncedillo
Cata: és un formatge de pasta tova i gust intens, amb un toc de fruits secs.
No hay comentarios:
Publicar un comentario