6/7/20

[#Kefir] @lactics_peralad Que és el quefir?

El quefir prové de la paraula turca "benedicció" i és una beguda obtinguda de la fermentació de la llet de vaca o d'ovella.


És un aliment probiòtic, és a dir, ens ajuda a equilibrar i regenerar la microbiota, ens facilita la digestió i reforça el sistema immunitari.

A més és ric en calci, proteïnes i vitamina B12 i té un baix contingut en lactosa és a dir, ideal per evitar les intoleràncies.

A més si podem prendre quefir d'ovella ecològic encara millor ja que la llet d'ovella conté un 80% més de calci que la llet de vaca, facilita la digestió, és rica en ferro i actua com a antiinflamatòria intestinal ( si ens pica un mosquit la llet d'ovella ens ajuda a alleujar la picada.


Nosaltres a casa prenem el quefir d'ovella Eco de Làctics Peralada, amb una composició que la fan ser un tresor nutricional. És líquid, molts dens i cremós.

Jo aconsello prendre un got cada dia, ja sigui per esmorzar, com a postres soles o barrejades amb fruita, per berenar o com si fos un iogurt.

I si voleu també en podeu fer receptes, com ara dips, pastissos, entre altres.

Queda bo a molts plats i és molt beneficiós per a la nostre salut.

També us explico que també existeix el quefir d'aigua, i el podem fer nosaltres a casa amb grànuls de quefir, o bé el de Làctics Peralada, que és boníssim.

El quefir d'aigua que vindria a ser com una beguda isotònica però amb les propietats d'un iogurt probiòtic. És a dir aportant milions de microorganismes vius.


És ideal per prendre després de fer exercici físic ja que rehidrata i aporta minerals, i a més amb l'avantatge que gairebé no té sucre i és molt baix en calories. A més és apte per a intolerants a la lactosa, ja que a diferència del quefir de llet, aquest no en porta.

Però de fet el quefir d'aigua és una beguda refrescant per prendre a qualsevol hora, fins i tot amb els àpats. És una bona alternativa als refrescs i sucs industrials i té un sabor molt agradable. I el més important de tot és que t'ajuda a regular la flora intestinal i a potenciar el sistema immune.




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario