Làctics Cabrianes em va fer arribar alguns del seus fantàstics productes i no és per fer-ne propaganda, ja que sinó m'agraden no dic res ;), però són bonissims. De fet porten més de 50 anys elaborant diferents làctics, tots ells de forma artesana.
Un dels que més ens va agradar a casa va ser el formatge fresc, ja que és ben diferent dels que estem acostumats. Aquest és gustós, dens i amb un sabor làctic pronunciat, però molt agradable.
Jo en aquest post us parlaré de les seves propietats, ja que són moltes i ara que s'apropa el bon temps és ideal per incorporar-lo a les amanides i així obtenir la part proteica de manera saludable.
Les voleu conèixer?
- Ric en proteïnes d'alt valor biològic, és a dir, aquelles que contenen tots els aminoàcids necessaris per al nostre cos
- Aporta minerals com el calci i el fòsfor, molt importants pels ossos i les dents
- Conté molt poc greix
- Té vitamines com la A, beneficiosa pel sistema nerviós i altres vitamines del grup B, imprescindibles pel bon funcionament de l'organisme
Així que ja ho veieu, només heu de trobar un formatge fresc artesà de qualitat i ja el podreu degustar en diferents receptes.
Jo us tinc preparada una recepta de llenties per ara que comencen a pujar les temperatures però el podem fer amb unes torrades al matí per esmorzar o en plats de pasta, ja sigui de guarnició com de farciment.
Què us sembla, com el mengeu vosaltres?
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario