29/5/23

[#Nutrició] Formatge Fresc Cabrianes

Làctics Cabrianes em va fer arribar alguns del seus fantàstics productes i no és per fer-ne propaganda, ja que sinó m'agraden no dic res ;), però són bonissims. De fet porten més de 50 anys elaborant diferents làctics, tots ells de forma artesana.

Un dels que més ens va agradar a casa va ser el formatge fresc, ja que és ben diferent dels que estem acostumats. Aquest és gustós, dens i amb un sabor làctic pronunciat, però molt agradable.


Jo en aquest post us parlaré de les seves propietats, ja que són moltes i ara que s'apropa el bon temps és ideal per incorporar-lo a les amanides i així obtenir la part proteica de manera saludable.
Les voleu conèixer?
  • Ric en proteïnes d'alt valor biològic, és a dir, aquelles que contenen tots els aminoàcids necessaris per al nostre cos
  • Aporta minerals com el calci i el fòsfor, molt importants pels ossos i les dents 
  • Conté molt poc greix
  • vitamines com la A, beneficiosa pel sistema nerviós i altres vitamines del grup B, imprescindibles pel bon funcionament de l'organisme

Així que ja ho veieu, només heu de trobar un formatge fresc artesà de qualitat i ja el podreu degustar en diferents receptes.


Jo us tinc preparada una recepta de llenties per ara que comencen a pujar les temperatures però el podem fer amb unes torrades al matí per esmorzar o en plats de pasta, ja sigui de guarnició com de farciment.

Què us sembla, com el mengeu vosaltres?


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario