- El Celler de Can Roca (Girona)
- Miramar (Llançà)
- Castell de Peralada, com a novetat (Peralada)
- BoTic, també com a novetat (Corçà)
Per fi hem anat a un restaurant que feia molt de temps que hi voliem anar, però entre el petitó que dona feina i tot encara no havíem tingut la oportunitat.
I ara sí que vam dir, el deixem amb els avis i hi anem!
Així que vam anar al Motel, un temple gastronòmic que segurament molts heu sentit a parlar i no podia ser que encara no haguéssim trepitjat.Només entrar, t'acompanyen a taula i t'agafen els abrics.
T'asseus a taula, una taula gran, distanciada de les altres ben parada, amb les seves estovalles blanques impol·lutes igual que el servei molt ben uniformat.
Estar en el seu menjador és com fer un pas al passat i hi estàs còmode i t'hi fan sentir a gust.
Nosaltres vam fer el Menú Sabors de Temporada ja que així tastes diferents plats cuinats amb un producte excel·lent de qualitat i en el seu millor moment. El seu preu és de 52 euros i pots fer un acord de vi a copes per 27 euros, tot plegat una relació qualitat-preu immillorable.
Fa temps vaig fer una coca de Cola-Cao i ara avui us en proposo una amb el seu rival, el Nesquick :)
És fàcil de fer i si en teniu molt a casa i no doneu a l'abast a prendre'l amb llet sempre en podem fer aquest coca que queda molt esponjosa i amb un gust bo de cacau.