14/3/23

Ensaïmada de Can Joan de S'Aigó

Can Joan de S'Aigó es va fundar l'any 1700 i va ser una de les primeres xocolateries que hi va haver a Europa. Era molt habitual que la gent de Palma anés a la seva cafeteria a prendre una xocolata amb ensaïmada i, també, els seus gelats, que de fet, és tal i com va començar tot

El seu primer gelat va ser el d'ametlla i encara avui dia segueix sent uns els més demanats.

Els meus pares ens van dur una de les seves ensaïmades artesanes que elaboren i us diré que és la millor que he provat mai :)


Fan ensaïmades de diferents sabors, d'albercoc, de crema, de nata, de cabell d'àngel, de crema i poma i de xocolata.
I precisament aquesta és la que ens van dur! Una ensaïmada acabada de fer i quan la vam degustar havien passat poques hores ja que ells abans de marxar la van anar a buscar, encara calenta. Així que només arribar a la tarda ja en vam berenar.


La massa és fina, esponjosa, fullada i amb un toc cruixent a les vores. Per dins hi ha una generosa capa de xocolata, una xocolata no massa dolça ni massa negre, simplement deliciosa.

La veritat és que cada mos era un plaer. A part portava sucre llustre però si vols li poses i sinó no, cal dir que servidora és de dolç, és a dir que jo n'hi vaig tirar ;)


A part d'ensïmades també tenen altres productes de fleca, així com coques i empanades, molt típiques de Mallorca també.

Si aneu a Palma us recomano molt aquesta cafeteria antiga ja que les seves ensaïmades són bonissimes!




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario