El menú està molt bé en relació qualitat-preu, ja que per 79 euros t'ofereixen un seguit de plats que ara veure-ho i que valen a pena;
14/1/22
[#Restaurant] @SidreriaTxots i el seu menú del Txuletón
Com que estem de vacances hem aprofitat per anar a fer el Menú del txuletón del Txot's de Figueres, que feia temps que hi voliem anar.
Tags:
Alt Empordà,
amanida,
carn,
carns,
ceba,
coca,
codony,
D.O. Empordà,
Empordà,
formatge,
menú,
pa,
pernil,
poma,
restaurant,
restaurants,
Roquefort,
tomàquet,
vedella,
vi
10/1/22
[#Recepta] Cigrons amb espinacs
Ja hem passat les festes de Nadal i ara ja toca tornar a la normalitat i menjar més verdura, llegums, cereals i fruita.
La recepta d'avui és a base de llegums, les quals n'hauríem de menjar dues vegades per setmana ja que són molt saludables i espinacs, una verdura també molt sana. He fet una elaboració fàcil però amb uns petits trucs que fan que quedi boníssima, voleu descobrir-los?
7/1/22
[#Restaurant] La Moixina
Fa uns dies vam anar al Restaurant La Moixina, situat al Parc Natural del mateix nom, un lloc preciós per caminar i conèixer les deus que hi ha.
El restaurant es troba dins aquest paratge natural, un lloc privilegiat. Un restaurant ampli, amb zones més antigues i menjadors nous des d'on poder gaudir del paisatge i l'entorn que l'envolta.
Quan a la cuina, ofereixen una cuina tradicional catalana posada al dia, ja que el restaurant data del 1890.
Fan menús de diari, de temporada i el gastronòmic.
Nosaltres vam seure al menjador La Font, el més tradicional i històric i vam degustar el seu Menú de Temporada.
Aquest consisteix en diferents plats a triar entre primers, segons i postres, tots d'ells elaborats amb producte de proximitat i de temporada. El preu són 30 euros però ja veure-ho que la relació qualitat-preu és excel·lent.
3/1/22
[#Recepta] Risotto a la milanesa
Amb la fred sempre venen de gust els plats d'arròs no trobeu?
Doncs avui us presento una recepta que segurament coneixeu però nosaltres a casa no l'havíem cuinat mai i això que és senzilla de fer i el resultat és boníssim.
Tags:
arròs,
ceba,
cuina,
formatge,
gastronomia,
gastronomy,
Grana Padano,
Gruyère,
Italia,
mantega,
mantequilla,
parmesà,
pecorino,
recepta,
recipe,
risotto,
safrà
30/12/21
Les avellanes
L'avellana és el fruit de l'avellaner, un arbre originari de la Xina però que avui dia es cultiva a Catalunya. Així doncs és un fruit sec de proximitat que ens aporta moltes propietats beneficioses, les voleu conèixer?
És molt nutritiva, una porció d'avellanes d'uns 20 gr, entre 15 i 20 avellanes, ens aporten unes 130 kilocalories
Són riques en greixos saludables, que són aquells que ens ajuden a reduir el colesterol i a protegir la salut cardiovascular
24/12/21
[#Cafeteria] La Rambla, cultura artesana
Coneixeu la nova cafeteria La Rambla, cultura artesana? Nosaltres hi hem anat a fer el tafaner i així descobrir què ofereixen.
22/12/21
[#Producte] @TorronsVicens Excellence
Tenim el Nadal a tocar i per això ja hem d'anar triant quins torrons degustarem aquestes Festes.
Torrons Vicens és una empresa familiar amb una llarga tradició torronaire, situada a Agramunt (Lleida). Des del 1775 elabora artesanalament una amplia gama de Torrons i especialitats amb ingredients de màxima qualitat i proximitat seguint les receptes tradicionals que han passat de generació en generació.
20/12/21
[#Producte] @tuyarro Torró de Sant Jordi
Tenim el Nadal ben a a prop i porto alguns dies parlant de torrons, i avui us en vull parlar d'un de molt especial, el Torró de Sant Jordi de Casa Tuyarro.
Tags:
artesà,
artesana,
cuina,
gastronomia,
gastronomy,
Girona,
mantega,
nadal,
neules,
pastisseria Tuyarro,
Santa Coloma de Farners,
sucre,
torro,
torró
Suscribirse a:
Entradas (Atom)