22/12/21

[#Producte] @TorronsVicens Excellence

Tenim el Nadal a tocar i per això ja hem d'anar triant quins torrons degustarem aquestes Festes. 


Torrons Vicens és una empresa familiar amb una llarga tradició torronaire, situada a Agramunt (Lleida). Des del 1775 elabora artesanalament una amplia gama de Torrons i especialitats amb ingredients de màxima qualitat i proximitat seguint les receptes tradicionals que han passat de generació en generació.

L'empresari Àngel Velasco, propietari de Torrons Vicens, va començar a treballar als 14 anys a la pastisseria Prats-Fatjó del Passeig de Gràcia de Barcelona. Durant 7 anys va aprendre l'ofici de l'elaboració de la xocolata, caramels i confits, pastissos i torrons. Als 21 anys es va establir pel seu compte, obrint dues pastisseries a St. Boi de Llobregat, i als 25 anys va obrir a St. Boi de Llobregat la primera fàbrica de trufes gelades i bombons, que encara avui continua en ple funcionament.


L'any 2000, l'Àngel Velasco i el seu fill van adquirir l'empresa de Torrons Vicens per donar-li continuïtat i consolidar-la com a referent de qualitat dins del sector. El seu constant creixement des d'aquella data s'ha basat en quatre pilar bàsics: tradició, qualitat, innovació i servei.


L'empresa ha esdevingut en els darrers anys un referent en el sector aconseguint desestacionalitzar el consum de torró i fent que sigui unes postres per consumir tot l¡any.


La filosofia empresarial de Torrons Vicens se sustenta en la qualitat d'un producte artesà oferint un assortit de més de 300 referències.

De fet cada any treu nous gustos molt originals i bons i segueix elaborant els tradicionals, com ara el tou d'ametlla o el dur, que són precisament els que hem tastat nosaltres;

- Torró tou d'ametlla Excellence: és el de Xixona però amb la diferència que està elaborat amb IGP Torró d'Agramunt i això significa seguir un procés acurat en tot el procés, des de la principal matèria primera que és l'ametlla, la qual la processen ells fins a l'obtenció final de les tauletes, fent tot el procés a Agramunt i obtenint un torró amb un 70% d'ametlla de màxima qualitat.


- Torró dur d'Ametlla Excellence: aquest és un clàssic. Elaborat amb productes de proximitat, ametlla i mel. També té el distintiu d'IGP que li atorga les garanties de qualitat que li empara el segell.


I quant tastes aquests torrons notes la qualitat i això es deu a que Torrons Vicens compta amb una fàbrica destinada al processat de l'ametlla i per tant, ells controlen tot el procés, facilitant l'auto abastiment i assegurant-se així un màxim control i una excel·lent qualitat en la seva elaboració.




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario