Fa uns dies vam anar al Restaurant La Moixina, situat al Parc Natural del mateix nom, un lloc preciós per caminar i conèixer les deus que hi ha.
El restaurant es troba dins aquest paratge natural, un lloc privilegiat. Un restaurant ampli, amb zones més antigues i menjadors nous des d'on poder gaudir del paisatge i l'entorn que l'envolta.
Quan a la cuina, ofereixen una cuina tradicional catalana posada al dia, ja que el restaurant data del 1890.
Fan menús de diari, de temporada i el gastronòmic.
Nosaltres vam seure al menjador La Font, el més tradicional i històric i vam degustar el seu Menú de Temporada.
Aquest consisteix en diferents plats a triar entre primers, segons i postres, tots d'ells elaborats amb producte de proximitat i de temporada. El preu són 30 euros però ja veure-ho que la relació qualitat-preu és excel·lent.
Com a entrant ens van servir un aperitiu fred;
- Un pastís de peix amb ous de dos peixos
Venia acompanyat de salsa rosa
De primer plat jo em vaig decantar per;
- Panciotti farcit de gamba i vieira amb crema de porros i formatge de cabra
Un plat generós en quan a la quantitat de panciotti i tot i que era no era fet per ells, estava molt bo, era de qualitat.
La crema de porros molt fina i el que va passar desapercebut va ser el formatge de cabra
La meva parella va optar pel:
- Caneló cruixent de brandada de bacallà amb melmelada de tomàquet
I de segon, vam triar un plat de carn;
- Espatlla de xai a baixa temperatura amb orellanes, panses i prunes
Un plat deliciós, amb una carn ben cuita, molt melosa i amb la salseta dolça dels fruits secs hi lligaven a la perfecció.
A més era quantiós el plat
I les postres no podien ser menys;
- Brownie de xocolata negre amb gelat de torró
Un quadrat de brownie calentet, amb una perfecte textura trencadissa i amb un gust potent de cacau i nous en la justa mesura d'ambdós ingredients.
Acompanyat amb un gelat de torró deliciós i crumble
I la meva parella és molt fan d'aquest pastís;
- Sacher amb melmelada de taronja i sorbet de gerds
Li va agradar molt, tant el gust potent de la xocolata com la confitura de dins i acompanyat amb el sorbet de gerds, un encert total.
Finalment ens van servir uns petits fours, uns daus de coca de xocolata amb una mousse i grue de cacau, un detall que sempre s'agraeix
I vam rematar l'àpat amb un tallat i un cafè, molt bons també i ben servits, com vam estar des del moment que vam entrar per la porta.
En definitiva un restaurant molt recomanable tant per la seva cuina com pel seu emplaçament.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario