4/4/24

[#Recepta] Coca de poma

Les coques a casa ens agraden molt, de tots els tipus, des de la típica de iogurt fins a la més sofisticada.


És veritat que unes porten més feina que altres i normalment tendim a tenir poc temps per dedicar-hi, així que fem receptes senzilles i fàcils de fer com aquesta coca de poma que us porto avui!


Coca de poma

Ingredients:
  • 3 ous
  • 100 gr. de panela
  • 70 ml d'oli de girassol
  • 70 ml de llet 
  • 280 gr. de farina
  • 2 sobres de gasificants
  • 2 pomes tallades a trossets
  • canyella al gust


Elaboració:

Barregem tots els ingredients en el mateix ordre que us descric als ingredients, tinguent en compte que la farina la tamitzarem i llestos!


Amb el forn preescalfat a 180ºC l'enformen uns 40'.


Consells de degustació:

La recepta original porta 200 gr. de sucre però nosaltres hi hem posat la meitat i, a més de panela,  i queda molt bona, ja que la poma ja hi aporta dolçor també i amb el toc de la canyella també hi fa bo.


Presentació:

L'hem fet amb un motlle de bundcake perquè ens agrada també, però també es podria fer amb un motlle típic rodó.


Maridatge:

Amb un got de llet fresca queda súper bé :)




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario