Coca de poma
Ingredients:
- 3 ous
- 100 gr. de panela
- 70 ml d'oli de girassol
- 70 ml de llet
- 280 gr. de farina
- 2 sobres de gasificants
- 2 pomes tallades a trossets
- canyella al gust
Elaboració:
Barregem tots els ingredients en el mateix ordre que us descric als ingredients, tinguent en compte que la farina la tamitzarem i llestos!
Amb el forn preescalfat a 180ºC l'enformen uns 40'.
Consells de degustació:
La recepta original porta 200 gr. de sucre però nosaltres hi hem posat la meitat i, a més de panela, i queda molt bona, ja que la poma ja hi aporta dolçor també i amb el toc de la canyella també hi fa bo.
Presentació:
L'hem fet amb un motlle de bundcake perquè ens agrada també, però també es podria fer amb un motlle típic rodó.
Maridatge:
Amb un got de llet fresca queda súper bé :)
No hay comentarios:
Publicar un comentario