26/4/24

[#Restaurant] Calçotada al Tot Brasa

Fa molts de temps vam anar a un restaurant que aleshores feia poc que havien obert, el Tot Brasa i tot i que no ens va acabar de convèncer i ara li hem donat una altra oportunitat, provant la seva calçotada.

El menú de la calçotada val 35 euros i consta de tants calçots com vulguis i després una carn a la brasa, on pots triar entrecot, entre altres. Inclou pa, beguda i postres.

Jo vaig optar per el menú de cap de setmana que val 25 euros i tens diferents primers a triar, segons, postres i beguda. Les opcions no són massa atractives, però sempre trobes quelcom.

Aquell dia en els primers del menú hi ha havia un plat de cova i el que vaig demanar, sense all i julivert, perquè no m'agrada que li posin indiscriminadament a tot el marisc, el fa deslluir.


No estava malament, ja que tenia gust de brasa, cosa que li feia bo. Llàstima que alguna navalla tenia sorra i t'espatlla el mos.

Com a segon plat no vaig dubtar, l'entrecot, ja que has de menjar carn a la brasa sí o sí. La carn era normal, podia ser més tendra i ve acompanyada d'una patata al caliu amb allioli, que també vaig refusar, quina mania a emmascarar el menjar!

I com a postres vaig tenir clar que volia el pastís de formatge, ja que l'anunciaven molt, massa, ja que ens va decebre, era massa dens.


La meva parella, els calçots els va trobar molt bons, i la veritat és que eren fins i ben cuits i la salsa prou bona.


En resum un restaurant, que sentint'ho molt no és del nostre grat i per la relació qualitat-preu que té no val la pena.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario