El menú està molt bé en relació qualitat-preu, ja que per 79 euros t'ofereixen un seguit de plats que ara veure-ho i que valen a pena;
- Espatlla de pernil ibèrica
Una bona quantitat de pernil tallat molt fi i molt bo de gust
Ve servit amb pa de coca calent i ben sucat amb tomàquet, oli i sal
A continuació una súper amanida, molt complerta, amb mesclum, tomàquet, ceba, pastanaga, espàrrecs blancs, ou dur, poma i formatge Roquefort.
La poma li queda molt bé i la veritat és que ens va agradar molt.
I ara el plat fort, un Txuletón d'1 kg aproximadament que et serveixen al punt però amb una llosa de pedra que et permet degustar-la més feta si vols, o si més no escalfar-la un xic.
Una idea genial perquè així pots fer-te la carn com tu vols de cuita o no :)
La carn del Txuletón la vam trobar molt tendre i amb bon gust, tenia un xic de repós.
Per beure vam acompanyar l'àpat amb una ampolla de sidra, que et serveixen amb un escanciador i així et vas emplenant el got a mesura que la vas prenent.
El menú també inclou una ampolla de vi de l'Empordà.
I per postres;
- Formatge Idiazabal amb codony, nous i compota de poma
Uns generosos talls de formatge que combinaven molt bé amb el codony i la poma.
Vam quedar contents amb aquest menú, i hem pensat que la propera vegada provarem el del pop, que pinta molt bé també!
No hay comentarios:
Publicar un comentario