14/1/22

[#Restaurant] @SidreriaTxots i el seu menú del Txuletón

Com que estem de vacances hem aprofitat per anar a fer el Menú del txuletón del Txot's de Figueres, que feia temps que hi voliem anar.


El menú està molt bé en relació qualitat-preu, ja que per 79 euros t'ofereixen un seguit de plats que ara veure-ho i que valen a pena;
- Espatlla de pernil ibèrica

Una bona quantitat de pernil tallat molt fi i molt bo de gust


Ve servit amb pa de coca calent i ben sucat amb tomàquet, oli i sal


A continuació una súper amanida, molt complerta, amb mesclum, tomàquet, ceba, pastanaga, espàrrecs blancs, ou dur, poma i formatge Roquefort. 


La poma li queda molt bé i la veritat és que ens va agradar molt.


I ara el plat fort, un Txuletón d'1 kg aproximadament que et serveixen al punt però amb una llosa de pedra que et permet degustar-la més feta si vols, o si més no escalfar-la  un xic.


Una idea genial perquè així pots fer-te la carn com tu vols de cuita o no :)

La carn del Txuletón la vam trobar molt tendre i amb bon gust, tenia un xic de repós.


Per beure vam acompanyar l'àpat amb una ampolla de sidra, que et serveixen amb un escanciador i així et vas emplenant el got a mesura que la vas prenent.



El menú també inclou una ampolla de vi de l'Empordà.

I per postres;

- Formatge Idiazabal amb codony, nous i compota de poma

Uns generosos talls de formatge que combinaven molt bé amb el codony i la poma.


Vam quedar contents amb aquest menú, i hem pensat que la propera vegada provarem el del pop, que pinta molt bé també!



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario