Ja hem passat les festes de Nadal i ara ja toca tornar a la normalitat i menjar més verdura, llegums, cereals i fruita.
La recepta d'avui és a base de llegums, les quals n'hauríem de menjar dues vegades per setmana ja que són molt saludables i espinacs, una verdura també molt sana. He fet una elaboració fàcil però amb uns petits trucs que fan que quedi boníssima, voleu descobrir-los?
Cigrons amb espinacs
Ingredients per a 2 persones:
- 400 gr. de cigrons cuits
- 300 gr. d'espinacs frescos
- 2 dits de vi rosat
- 2 cullerades soperes de tomàquet natural
- mitja culleradeta entre pebre vermell dolç i picant
- oli d'oliva verge extra
- sal
Elaboració:
En primer lloc posem oli en una paella i saltegem els espinacs fins que es redueixin.
Seguidament afegim el vi per tal que agafin gust i s'evapori.
A continuació Incorporem el tomàquet i un polsim de sal.
I finalment els cigrons i els dos tipus de pebre i remenem bé que tot agafi gust.
Consells d'elaboració:
Es pot fer una recepta més complex fent un sofregit de tomàquet i ceba i fins i tot all, tot i que us diré que com l'he fet jo és molt ràpida i queda realment molt bé.
És una recepta molt gustosa gràcies als pebres que li donen aquest punt fumat i a l'hora picantet.
Valor nutricional:
Aquest plat serveix com a únic ja que conté verdura i proteïnes de les llegums, a més de molta fibra que ens ajuda a regular el tracte intestinal.
Es podria acompanyar d'una amanida, que mai sobre :), i acabar amb una fruita per tal que encara sigui més equilibrat.
No hay comentarios:
Publicar un comentario